Piotrusiek 09.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Poszukuję rozsądnego alarmiarza na lipiec, macie kogoś? PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 09.06.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ten piasek potrzebny jeszcze?w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 09.06.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dzięki. Własnie jakieś pół godz. temu zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 09.06.2006 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 myśle o tym "alarmiarzu".... chcesz kogoś pod instalacje do alarmu (elektyrka) czy instalatorów czujek (to już Twoja agencja ochrony) bo nie wiem kogo polecać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Goliszewska 10.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Jezier! Dzięki za tłuczeń!!! Mam pytanie do mieszkających lub już prawie mieszkających. Planujemy wprowadzic się do domku we wrześniu-pażdzierniku. Kiedy warto zacząc zbierac papierki na zakończenie budowy? Dużo ich? O pomoc proszę szczególnie boleśnie doświadczonych brakiem współpracy ze strony 'miłych' pań ze starostwa w P-nie. Z góry dziękuję!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 12.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 myśle o tym "alarmiarzu".... chcesz kogoś pod instalacje do alarmu (elektyrka) czy instalatorów czujek (to już Twoja agencja ochrony) bo nie wiem kogo polecać? Tak naprawdę to wolałbym aby instalację położył fachowiec od alarmów, a nie elektryk, czy ktoś z firmy ochroniarskiej. A na samym końcu zaprosiłbym tylko agencję z ich nadajnikiem, taka jest moja koncepcja. Nie wiem tylko, czy za chwile nie zweryfikuje tych założeń, ponieważ wszyscy instalatorzy są strasznie obłożeni robotą. Zlecenie jak na razie moga przyjąc bez problemu pracownicy np. Solidu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaŁukasz 14.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 bułeczka_77 moi rodzice sprzedają właśnie działkę 15 km za Piasecznem - w Wągrodnie... działka wydaje mi się bardzo ładna, jest blisko lasu i stacji w Czachówku... ma 1000 m2 i z tego co wiem to chcą za nią 50 tys... media (woda i prąd) są w drodze tj jakieś 40 m od działki. zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 18.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witamy Gmina Prażmów wies Dobrzenica dom "Orzech" 110 m2. Właśnie czekamy na pozwolenie na budowę. Będziemy wdzięczni za wszelka pomoc. Na poczatek interesuje nas ekipa do budowy stanu surowego zamknietego. Na razie mamy oferte za 20 tys. Z góry dzięki za info. Aha działki sa koło nas po 30 zł /m2 i przelegaja do drogi gminnej z wodą, gazem, prądem. PS droga w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkep 19.06.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Czescmoge polecic ekipe, ktora stawiala nam dom w Piskorce: pewnie znajdziesz tanszych, ale nasz pan Wojtek:- jest kontaktowy- uczciwy i solidny (wszystko rozliczone, zrobione, posprzatane)- BARDZO zaangazowany (przez to pomocny) - ma sprawne, pracowite i kreatywne ekipy Namiar wysylam na priva i zycze powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 19.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witamy Gmina Prażmów wies Dobrzenica dom "Orzech" 110 m2. Właśnie czekamy na pozwolenie na budowę. Będziemy wdzięczni za wszelka pomoc. Na poczatek interesuje nas ekipa do budowy stanu surowego zamknietego. Na razie mamy oferte za 20 tys. Z góry dzięki za info. Aha działki sa koło nas po 30 zł /m2 i przelegaja do drogi gminnej z wodą, gazem, prądem. PS droga w budowie To w Dobrzenicy macie gaz??? Myslałam, że poza kawałeczkiem Ustanowa gazu w gminie nie uświadczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vooyo 21.06.2006 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 witam serdecznie wszytakich prosze powiedzcie czy ta cena jest wyska, dodam ze jest to brutto oraz z transportem oraz kalsa wytzymałosci 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Poszukuję namiarów na speca od balustrad drewnianych balkonowych- najchętniej takich jak ma Zielona (zdjęcia są przy temacie o jej ogrodzie w "Pamiętajcie o ogrodach"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAC II 25.06.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Witam postanowiłem przywitać się jednak tutaj i jednocześnie zapisać się do Waszej grupy.. Właśnie dzisiaj wraz z Małżonką nabyliśmy drogą kupna dom w Czachówku... 140 m/800 działki.. prawie wykończony z widokiem na ścianę lasu myślimy, że będzie OK pytaniami zasypię Was później bo włąśnie Go opijamy... pozdr. jest ktoś z okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 26.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 WitamPoszukuje namiarów na geotechnikaPozdrawiam piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAC II 28.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam. . Na miejscu w Nowym Prażmowie jest dobry blacharz dachowy. Witam mogę poprosić namiary.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAC II 28.06.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ja moge polecić ekipę od: - blachy na dach, są z zalesia górnego - instalatora od pieca/ogrzewania/wody - tynkarzy (tynk tradycyjny) jak można to także poproszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Hello, Do Piomod! Mogę polecić starszego pana - geologa, który robił mi odwierty przed zakupem działki w... Łosiu w ubiegłym roku - he, he witam sąsiada...Tel. 22 8498873. Pan jest dokładny i nie najdroższy. Aha i mieszka na Starym Mokotowie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Aha, jeszcze przpomniał mi się 1 telefon do pana geodety, który mi robił mapki: 609755260 lub 7902691. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 01.07.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Hello, Do Piomod! Mogę polecić starszego pana - geologa, który robił mi odwierty przed zakupem działki w... Łosiu w ubiegłym roku - he, he witam sąsiada... Tel. 22 8498873. Pan jest dokładny i nie najdroższy. Aha i mieszka na Starym Mokotowie. Pozdrawiam, Dzięki za namiary. Jestem juz po badaniach gruntu. Pozdrawiam Piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goomisia 02.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Czesc mila Grupo, Zwracam sie do Was, bo pilnie potrzebuje kilku fachowcow. Bylabym baaardzo wdzieczna za jakies namiary na kogos, kto moglby wykonac ogrodzenie, oraz na jakiegos milego murarza (no, moze dwoch) do drobnych robot murowych (obmurowanie murlaty, jedna scianka dzialowa, itp. - ogolnie roboty na zaledwie kilka dni). Blagam, pomozcie sierotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts