Halszka 04.07.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Słuchajcie, poszukuję taniej działki budowlanej w Głoskowie, ewentualnie okolicach. Będę naprawdę bardzo wdzięczna za konkretne namiary. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 09.07.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Jeszcze raz witam wszystkich.Przymierzamy się z żoną do budowy domu parterowego o pow. 140m2 w Henrykowie-Uroczu.Plan maksimum na ten rok to stan zerowy czyli fundamenty i przyłącza. Proszę o pomoc w wyborze dobrego studniarza oraz ekipy od fundamentów.Może ktoś wie jak długo trwa przyłączenie en.el. przez ZEWT w Jeziornej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 10.07.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 JOHAN: w warunkach przyłączenia powinieneś mieć planowana datę wykonania przyłącza. W Jeziornej są to 2 lata. Jeżeli chcesz wcześniej to musisz napisać do nich pismo, że sam sfinansujesz przygotowanie dokumentacji technicznej (oczywiście sam musisz sobie znaleźć elektryka, który to zrobi, ale mogą ci oni też kogoś polecić jak będziesz chciał). Taka dokumentacja "kosztuje" ok. 2300 - tyle ja muszę zapłacić, chyba, że masz jakiegoś kolegę elektryka, który potraktuje cię ulgowo... W zamian za to ZEWT zwraca ci 10% wartości opłaty przyłączeniowej, u nas to było 144 zł. Od momentu dostarczenia im kompletu dokumentacji oni w ciągu 3-4 miesięcy podłączają ci prąd. Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 10.07.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dziękuję za informację. "Troszeczkę" mnie przeraziłaś tymi kosztami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 12.07.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam, ja po sąsiedzku z prośbą o namiary na glazurnika. Może macie do polecenia dobrych kafelkarzy? [Moi kolejni glazurnicy powyjeżdżali z kraju (jeden zrobił kotłownię i pojechał do Niemiec; drugi zrobił taras i pojechał do Włoch... ).] Dziękuję. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 12.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A kto ma może namiar na studniarza?Studnia wiercona plus renowacja studni kopanej /tym mało kto się zajmuje).w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 12.07.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Namiar na studniarza miał "ostry". Sam od niego dostałem. Wieczorem wyślę Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 12.07.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ale to dotyczy chyba tylko wierconej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 13.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Za namiary dziękuję, podzielę się specem od kopanej studni jak współpraca się ułoży. Mam jeszcze jednš sprawę, kto z Was korzystał z samojezdnego traku? cinam dwa duże wierki, istnieje możliwoć wykorzystania materiału na deski i beleczki. wierki sš "po zbóju" w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 13.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Czy ktos robil adaptacje projektu u pani architekt, ktora pracuje w Gminie Prazmow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SyMa 21.07.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 POTRZEBUJĘ NAMIARY NA KOPARKĘ gm. Lesznowola.kto ma tegoroczne doświadczenia prosze o info jakich cen mam się spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qfelek 21.07.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam,poszukuje tynkarzy do tynkow cemenowo-wapiennych,obecna ekipa wystawila mnie, czekalem na nich ponad pol roku, a teraz zero kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 24.07.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 POTRZEBUJĘ NAMIARY NA KOPARKĘ gm. Lesznowola. kto ma tegoroczne doświadczenia prosze o info jakich cen mam się spodziewać? Było kilka stron wcześniej. W ubiegłym roku za ostrówek 50 zł/h, JCB za 70 zł/h. Ja korzystałem z Ostrówka, namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 27.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Namiar na studniarza miał "ostry". Sam od niego dostałem. Wieczorem wyślę Ci na priva. johan, mozesz podeslac namiary, tez szukam studniarza i mam pecha - ale bledny telefon albo urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 28.07.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Namiar poleciał na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAC II 28.07.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Witampotrzebuję FACHOWCA od instalacji alarmowej...bo niestety ZBYCH jest zarobiony..możecie kogoś polecić ??pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 29.07.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Mam jednego od alarmów, u mnie jeszcze nie robił ale robił u znajomych. Podobno dobry fachowiec. Jak znajdę namiary to wyślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAC II 29.07.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Mam jednego od alarmów, u mnie jeszcze nie robił ale robił u znajomych. Podobno dobry fachowiec. Jak znajdę namiary to wyślę na priv. dzięki.. czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sie im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni ) prosze poratucie namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 03.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Johan a gdzie w Henrykowie? Moze po sasiedzku? U nas z ZEWT Jeziorna byl problem, bo moj elektryk nie byl "zaprzyjazniony" podlaczenie budowlane trwalo prawie trzy tygodnie. Ale do nich placilam tylko kwote za przylaczenie do sieci zalezne od tego ile tego pradu chcesz miec U nas to bylo niecale 1500 zl. Elektryk za przylacze wzial z materialem jakies 2300. Musielismy miec napowietrznie. U nas juz domek zamkniety, mamy tynki i wylewki. Od wrzesnia ruszamy z wykonczeniowka i ociepleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts