johan 03.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Przy ul. Mokrej. W warunkach ZEWT też dał mi napowietrzne ale napisałem podanie o kablowe i teraz czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 03.08.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 To rzeczywiscie blisko! Napisalam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piomod 04.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 WitamPoszukuję ekipy do położenia papy i deskowania dachu.Pozdrawiam Piomod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Strasznie tu cicho, wszyscy na urlopach?Próbowałem w innym dziale, bezskutecznie.Może ktoś może polecić: 1. Stolarza do wyłożenia schodów wewnętrznych2. Fachowca od stalowych przęseł ogrodzeniowych Im szybciej, tym prędzej przeprowadzka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 08.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ogrodzenia, bramy itp. robi np. p.Zwęgliński w Wólce Kozodawskiej, tel. 602723044. Ceny miał dość dobre, ale trzeba uważać na zabezpieczenie antykorozyjne, u mnie na bramie (podkład i farba) szybko zaczęła wyłazić rdza. Teraz raczej brałbym z ocynkiem ogniowym, ale nie jestem pewien, czy ten wykonawca sam to załatwia, czy trzeba we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 09.08.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam,Poszukuję kierownika budowy z polecenia. Obowiązki - przypilnowanie ekipy budowlanej żeby robli porządną robotę oraz poprowadzenie wszelkich formalności właściwych dla tej funkcji. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAC II 09.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Marta dziękuję bardzo za namiary Mamy do tego stolarza niesamowicie blisko - zobaczymy co nam zaproponuje witam mógłbym poprosić o namiary na tego stolarza?? czy jesteście zadowoleni?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik283 09.08.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Przy ul. Mokrej. W warunkach ZEWT też dał mi napowietrzne ale napisałem podanie o kablowe i teraz czekam na odpowiedź. Witam johan - a w którym miejscu na Mokrej ? , ja tez w tym roku zaczynam budowę ,mam nadzieję że uda sie we wrześniu i tez na Mokrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 10.08.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 johan napisał: Przy ul. Mokrej. W warunkach ZEWT też dał mi napowietrzne ale napisałem podanie o kablowe i teraz czekam na odpowiedź. Witam johan - a w którym miejscu na Mokrej ? , ja tez w tym roku zaczynam budowę ,mam nadzieję że uda sie we wrześniu i tez na Mokrej Przy ul. Uroczej. A Ty w którym miejscu? Masz już pozwolenie i eqipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosik283 10.08.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Przy ul. Uroczej. A Ty w którym miejscu? Masz już pozwolenie i eqipe. Jadąc od Złotokłosu , Mokrą w lewo i pirwsza działka za nowo wybudowanym domen z Ytonga . Na pozwolenie właśnie czekam , byłam dziś w Starostwie, miła Pani obiecała załatwić do końca sierpnia . Z ekipą jestem na etapie szukania, a właściwie sprawdzania ofetr tych z polecenia . Po rozmowie z jednymi za fundamenty ,ściany i dach (surowy zamknięty) chcą 35 tys. Na razie szukam dalej , a jak u Ciebie front robót.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 11.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Przygotowania do pozwolenia na budowę, podpisana umowa z ZEWT na prąd budowlany oraz poszukiwania ekipy do stanu zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 12.08.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Mam jednego od alarmów, u mnie jeszcze nie robił ale robił u znajomych. Podobno dobry fachowiec. Jak znajdę namiary to wyślę na priv. Johan, możesz i mi podesłac namiar na alarmiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 13.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 OK. Namiary poszły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrusiek 13.08.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orion200 13.08.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam.Jestem na etapie zakupu działki w Tomicach koło Piaseczno a nawet można powiedzieć że bliżej Góry Kalwarii.Zbieram wszystkie za i przeciw dotyczące zakupu działki w tych okolicach.Może ktoś ma działke (lub już się wybudował) w tym rejonie i może podzielić się spostrzeżeniami dotyczącymi tych okolic. Prosze o info na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielinsp 13.08.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Czy wiecie o jakimś domu z położoną na nim grafitową dachówką cementową Braas w okolicy, który można by było zobaczyć? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Goliszewska 14.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 W miejscowości Parcela k/Konstancina przy ul.Baczyńskiego, tzn. przy głównej ulicy stoi nowy, piętrowy dom pokryty ciemną dachówką, ale nie jestem pewna czy to grafit. Wydaje mi się, że w zeszłym roku, kiedy ten dom postawiono, wisiała na nim reklama ww. firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Czy wiecie o jakimś domu z położoną na nim grafitową dachówką cementową Braas w okolicy, który można by było zobaczyć? Dzięki z góry. Ja mam grafitowego brassa podwójne S na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 15.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam, poratujcie sąsiadkę z Grupy Babickiej Szukam namiarów na: 1. fachowców od gips-kartonów (muszę wykończyć poddasze) 2. fachowców od układania podłóg drewnianych (konkretnie desek - i na legarach, i bez legarów) 3. tartak albo stolarnie, gdzie można nabyć wyżej wymienione deski, najlepiej modrzewiowe 4. minikoparkę z operatorem pzdr Marsjanka (Kasia) & Mania 7 lat & Michasia 2,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbis 16.08.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!!!! "Się buduję" od kilku lat /w Górze K./ a teraz pora na modernizację . Mam juź dość opalania węglem i planuje zmianę paliwa. Gaz ziemny raczej nie wchodzi w grę bo duża odległość od gazociągu /ok. 100m/ i problemy prawne z terenem przez który by biegło przyłącze. Pozostaje gaz ze zbiornika i tu liczę na doświadczenia forumowiczów . Czy ktoś z Szanownego Grona ma taki zbiornik i moż podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami? Nie wiem teź jakiego dostawcę /a co za tym idzie i wykonawcę/ wybrać. Jestem już po lektórze postów o gazie płynnym i mam jako takie pojęcie ale chętnie porozmawiam z kimś z moich okolic jak to jest w praktyce. Pozdrawiam serdecznie i będę wdzieczny za każdą radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts