rrmi 27.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 rrmi namiary wysłałem ci na priva Dziekuje bardzo. Mam nadzieje sie odwdzieczyc. Hihi -myslalam , ze jestes dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 27.09.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Jak chcesz sie pośmiać, to wcześniej jest post na ten temat. Najbardziej mi żal jednego z naszych kolegow, który był autentycznie zawiedziony faktem że nie jestem dziewczynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barozi 27.09.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Gdzies Ty dostał działkę w Ustanowie za taką cenę? Też chcę, nawet rolną całą. Jakbyś coś wiedział, to daj namiar na privę plizzz... Co do naszej części gminy - to przedwczoraj gmina zamieściła ogłoszenie o przystąpieniu do zmiany planu miejscowego dla Ustanowa, Krupiej Wólki i Piskórki. Pewnie będą wszystko niemal zmieniać na budowlane, ale jak znam procedury - to nie wierzę, żeby się udało wcześniej niż za półtora roku, a może i dłużej. Działeczka jest bardzo blisko pontypendy przy ulicy granicznej. Właściciel chciał się dość szybko pozbyć się ziemi, bo potrzebował kasę na wykończenie swojego domu. Trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno. Działeczkę szukałem jeżdząc po okolicach. Namiary dostałem od pani która sprzedaje w sklepie w Łosiu (przy skrzyżowaniu). Z tego co wiem to dalsze działki w moim ciągu też są na sprzedaż, ale słyszałem że chce już 80 zł/m choć jeszcze nieodrolnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 28.09.2006 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Jeszcze sie na dobre nie zaczeło a już pod góre.Niestety u mnie nie da się wykręcić wody.Dzieki jeszcze raz za namiary na studniarza -osoba kompetentna i rzeczowa ale wody to u nas nie ma.Oligocen wystepuje na 250 m. I jak tu brac sie za budowe.Inwestorów jet pięciu załozymy komitet budowy wodociagu ale kiedy będzie realizcja.Tego nikt nie wie.Trzeba złozyć wnioski i czekać. Jakoś to trzeba popchnąć bo bez wody nie da sie zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.09.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Mój sąsiad wodę kupił od gminy, dostał kluczyk od hydrantu i woził ja w wielkim zbiorniku na przyczepce.Zbudował dom 140m2, w te wakacje.Może tak spróbujcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 28.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 rrmi namiary wysłałem ci na priva Dziekuje bardzo. Mam nadzieje sie odwdzieczyc. Hihi -myslalam , ze jestes dziewczynka OO, rrmi tutaj? Nie wiem czemu obstawiałem Cię po drugiej stronie Wisły. A więźbę na dach braliśmy w Antoninowie, chociaż juz słyszałem negatywne opinie. Namiar: http://www.impregnacja-drewna.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 28.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ja tez jezdzac na dzialke widywalem zbiorniki z woda przyciagane na teren budowy - wybudowac sie da, problemu nie ma, tylko zamieszkac trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 28.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Banie na wodę mamy,chcieliśmy się dogadać z gospodarzem ale on bojący,więc do gminy - dzięki za podpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Najbardziej mi żal jednego z naszych kolegow, który był autentycznie zawiedziony faktem że nie jestem dziewczynką A to oczywiście byłem ja... Ale i tak jewrioszka cie lubię, przynajmniej - na razie - wirtualnie... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.09.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 UFFF......., , aczkolwiek to "na razie" bardzo mnie niepokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Michal m dziekuje za namiary . Mysle , ze na kazdego mozna znalezc jakiegos haka . Pojade i popatrze. Jesli ktos potrzebuje wody to ja niedlugo bede miala. Moge sie podzielic. Naleze do tych szczesciarzy co maja wode w drodze , a nawet blizej domu , wiec zapraszam . Po wode , bo do domu to nie.Nie ma go jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 28.09.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 To znowu ja , tym razem poszukuję piachu i zbrojenia, tylko żeby "szóstka" była miękka. I doradźcie czy pod piach podlożyć jakąs plandeke czy sobie darować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 28.09.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Na Dworcowej w Piasecznie stoją z piachem i tu możesz sporo wytargować,ale to dośc daleko od Ciebie.Inne namiary na piach wysyłam na priva.Ze stalą nie pomogę ale jak coś znajdziesz to przeslij namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Hello, właśnie odebrałem operat szacunkowy mojej przyszłej nieruchomości opracowany na potrzeby banku-kredytodawcy. Jeśli ktoś w okolic Piaseczna byłby w potrzebie, to z czystym sumieniem mogę dać namiary na przesympatyczną i rzetelną panią - rzeczoznawcę majątkowego, zajmującą się m.in. naszym terenem. Sprawa załatwiona szybko, profesjonalnie i stosunkowo niedrogo. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Tak, ale niektóre banki rządają wyceny, ale rzeczoznawca MUSI być z ich wykazu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ms masz racje, tylko że wtedy z reguły bank sam opłaca swojego rzeczoznawcę. U mnie było tak że 2 banki dawały swoich , a trzeciemu bylo obojetne i wtedy do głosu dochodza oszczędności. Ci z Warszawy chcieli od 1500 do 1800 za wycene, dlatego że nie znaja tutejszego rynku i zanim ja sporządzą to musza przejrzeć papiery. Ja wziąłem z Grójca znającego teren i realia miejscowego rynku dzięki czemu zapłaciłem mniej niz polowe ich ceny. Na koniec dodam że Warszawiacy i ci z Piaseczna dawali termin do 3 tygodni, a ten mi zrobil w 3 dni. A czas to pieniądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ...ale rzeczoznawca MUSI być z ich wykazu! Najfajniejsze jest to, że tę panią znalazłem przypadkowo poniekąd grzebiąc właśnie w takim wykazie, he, he... jewrioszka - mój bank dał mi wykaz 450 osób, wśród których mogłem sobie wybierać do woli... co do opisywanych przez ciebie cen, to w zupełności się zgadzam. przy czym najdroższą ofertę miałem z... Tarczyna pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 29.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Meldujemy sie.Wies Marysin, gmina Lesznowola, powiat Piaseczynski. Dzialka 1000m2 i maly, drewniany domek z uzytkowym poddaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 29.09.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam was Samuel&Mysia i życze sukcesów. Podziwiam was że odwazyliście sie na tak mały domek. Tez tak chcieliśmy ale w końcu staneło na 140m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 29.09.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Samuelu i Mysiu - WITAJCIE Jak długo czekaliście na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts