jewrioszka 04.10.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Dokładnie tak będę kombinował, tylko kto to ode mni epotem odkupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groblus 04.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ktos potrzebujacy przez najblizszy rok i tak ci sie przyda, a moze ktorys z forumowiczow bedzie potrzebowal takiego lokum mysle ze da sie "uplynnic" przyczepe, chocby przez allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 04.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 znajomu kupił barakowóz za 1200, po roku sprzedał za 2000, sprzedawał ok 2 miesiace, domów buduje sie coraz więcej i większość budujących szuka barakowozu/kontenera. Powinien sprzedac sie bez najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.10.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 OKI, więc daje ogłoszenie. ( net juz przeszukałem i może tu znajde taniej. Czy ktos ma barakowóz lub przyczepę do odsprzedania lub pożyczenia na 2 miesiące?! Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 04.10.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Hej! Jewiroszka - dzieki za namiary i gratuluje rozpoczecia budowy Gosik283 - mamy kilkaset bloczków do oddania, a kupowalismy w krupiej wolce. prosze wyslij mi namiary na te ekipe. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 04.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Jewrioszka zadaj to pytanie na grupie warszawskiej tam ktoś chciał odstapic barkowóz chyba za 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 04.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 bipop-moim zdaniem ludziska porwali sie z motyką na słonce.Bez szacunków rozmów z wykonawcami.Zrobili projekt wodociagu i to rozumiem -koniecznośc bo nie ma wody ale od razu kanaliza?Można wykopac szambo i bedzie też zdawało egzamin.To trzeba przejśc przez jezdnię i dalej ciagnąć aż ok.220 m.Niestety nie założyli komitetu budowy ale ja teraz to staram sie naprostować.Oszołomy wala ceny tak rózne a jedn juz przeszedł siebie 125 tys. na trzy osoby z tym,ze pierwszy chce zapłacic za 15 m-jest najblizej.A gmina jeszcze stwierdza mozliwosc przylaczenia do sieci gminej kaze podpisac umowe pod warunkiem ,ze zapłacimy jednorazowo po 2 tys za mozliwosc przylaczenia sie do sieci wodociagowej i po 3 tys do kanalizy.Odpowiedz czy zakładaliscie komitet budowy,jaka firma prowadziła roboty i ile kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.10.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Speek, dzięki mam nadzieje że mnie moderator za to nie zbanuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 04.10.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Acha jeszcze w wyszukiwarce wpisz sprzedam barakowoz sa oferty sprzedaży z wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 04.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 No właśnie z wrzesnia br. A ja nawet powędrowałem w czasie do 2004 roku i kazdemu priva podeslałem z pytaniem. A że zalezy mi na czasie to sprawdzam wszystkie opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 04.10.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 WitamPOszukuje kierownika budowy na przyszly rok. Budujemy w Zalesiu Gornym.Bede wdzieczna za namiary.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.10.2006 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jewrioszka- a może kup Ofertę lub http://www.oferta.pl moze na szybko coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.10.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Oferte i Giełde kupiłem wczoraj, tam nic niema. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 05.10.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 gosia100 - wejdź na http://www.normalnykierownik.pl, facet jest OK. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttmm 05.10.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 ile czasu czeka sie na pozwolenie na budowe w gminie prazmow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Jeśli masz wszystkie domumenty to bardzo krótko.Jak sie dobrze dogadasz z panem od pozwoleń to do tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 05.10.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 bipop-moim zdaniem ludziska porwali sie z motyką na słonce.Bez szacunków rozmów z wykonawcami.Zrobili projekt wodociagu i to rozumiem -koniecznośc bo nie ma wody ale od razu kanaliza?Można wykopac szambo i bedzie też zdawało egzamin.To trzeba przejśc przez jezdnię i dalej ciagnąć aż ok.220 m.Niestety nie założyli komitetu budowy ale ja teraz to staram sie naprostować.Oszołomy wala ceny tak rózne a jedn juz przeszedł siebie 125 tys. na trzy osoby z tym,ze pierwszy chce zapłacic za 15 m-jest najblizej.A gmina jeszcze stwierdza mozliwosc przylaczenia do sieci gminej kaze podpisac umowe pod warunkiem ,ze zapłacimy jednorazowo po 2 tys za mozliwosc przylaczenia sie do sieci wodociagowej i po 3 tys do kanalizy. Odpowiedz czy zakładaliscie komitet budowy,jaka firma prowadziła roboty i ile kosztowało pisze tylko o wodociągu: U mnie sytuacja wygladała nastepujaco: pole podzielone na 15 działek, wszystkie działki wykupione przez środek droga wewnętrzna, moja działka jako druga od drogi (na pierwszej sąsiad długo przede mną podłaczył się do wody prosto z drogi, pozostałe działki leżą odłogiem), musiałem budować wodociąg wewnętrzny 44m ( rura 110) po wewnętrznej drodze i od niego dopiero podłacznie do działki (rura 40). Starałem sie umową z wodociągami zabezpieczyć aby uniknąc że ja poniosę wszystkie koszty a ktoś potem prawie że za friko podłaczy sie do mojego wodociągu. Koszty 2 lata temu: 2000 - pozwolenie, + ok 4500 robocizna+rury (w tym studzienka betonowa 700 bo nie mam jeszcze domu oraz dwa zaworki w ziemi) Najtaniej wychodziło u Pana Opałko, ze wsi która mieści sie za Dobrzenicą po jej drodze, jakby co mam tel do niego. Przy 220 metrach pewnie bym sie decydował na studnie. Taki wodociąg dopiero ma racje ekonomiczne przy 4-5 osobach ponoszących koszty Kanalizacje raczej bym sobie zdecydowanie odpuścił, może kiedyś... W każdej sytuacji przy dużych wspólnych inwestycjach nic bym nie robił na gebe z sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 05.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Witam sąsiadów, fajnie was tu widzieć. Poznałem was po " (..... bo nie mam jeszcze domu oraz dwa zaworki w ziemi) " Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.10.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 bipop prosze o namiary na p.Opałko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 jewrioszka czy zdobyłeś barakowóz? A może zafundujesz im garaz blaszany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts