jewrioszka 05.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Też się nad nimi zastanawialiśmy, są co prawda relatywnie tanie, ale nie ocieplone.A to ma byc pomieszczenie nie tylko socjalne, ale i sypialne, robi sie jednak coraz chłodniej. Poza tym one nie mają nawet podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.10.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Czy Ty nie przesadzasz?Blaszak od środka wykłada się styropianem.Na podłogę dechy i koza jeśli nie maz prądu.I tak taniej wyjdzie niz barakowóz z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.10.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Do uzgodnien w Zarzadzie drog polecam Pania Agate , nadzwyczaj mila osoba Daj znac Jewrioszka jak Ci z tym barakowozem idzie , bo tez sie zastanawiam . A te blaszaki to skad sie bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Na motoAllegro jest duży camping za 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia100 05.10.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Pineska 32 - dzieki za namiar. Czy kierowal u Was budowa?Moze jeszcze ktos poleci mi swojego?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 06.10.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Barakowóz jest nie dla mnie tylko dla budowlańców. Noce są teraz bardzo zimnie, tak naprawde to ostateczna decyzje podejmuje u mnie szef ekipy bo to on będzie płacił. Na motoallegro jest tez przyczepka wilk, jak dla mnie wystarczająca, zobaczymy może ja zlicytuje. Może uda mi sie wyporzyczyc na ten okres kamping za free, bo tez mam taka opcję. W ostateczności wezme blaszak i będa do niego sprzet chować. Dzięki wszystkim za pomoc. Rrmmi namiar na blaszaki wysłałem na prv.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 06.10.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Boze skad Wy macie ekipy???U Nas juz 4 powiedziało ze nie maja ludzi powyjezdzali ZALAMKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 06.10.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 bipop prosze o namiary na p.Opałko. Nie chcę umieszczac czyichś numerów telefonów na forum a mam wrażenie że wysyłanie na priv nie specjalnie działa. Podeślij mi swojego maila na [email protected] to podeśle namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Dzieki Jewrioszka za namiar. bipop Privy dzialaja , moze masz wrazenie , ze nie , bo dopoki ktos wiadomosci nie odbierze , znaduje sie ona w "do wyslania" Zycze milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 06.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 bipop - dzięki doszło. Dopiero po rozmowie z poleconym przez Ciebie instalatorem rozumiem o co w tym wszystkim chodzi.Naprawdę bardzo kompetentny i konkretny człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pineska32 06.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kowalik- moj mąż obdzwonił 22 ekipy, 1 (słownie jedna) wzięłby tę budowę, ale ich cena był 2 razy większa niż normalnie by kosztowało wybudowanie naszego domku. koszmar w ciapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 06.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja też szukam ekipy i chyba nowej działki.Z ta woda to koszmar.Nie ma w gruncie a sąsiedzi myślą,że za 6 tysiecy od osoby pociagną sieć.Wiekszej kasy nie dadza.Licza jedynie ile każdy za swój odcinek moze zapłacić.Nie rozpatruja tematu całościowo a z oferty wychodzi ponad 30 tys. na głowe.Tyle nie dadzą i nie beda budowali bo nie muszą.Ja tez nie zapłacę za całość inwestycji.Juz nie wiem co robić - jakie są Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 speek ja szukalabym innej , jesli byloby mnie stac na to .Tutaj wlasciwie i tak ne zrobisz nic bez wody , wiec wlasciwie nie masz wyboru.O ile ja dobrze Twoj problem rozumiem.Jesli szukasz dzialke to jestem w temacie , tylko napisz gdzie Ce intersuje.Moge przejrzec notatki.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 06.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja za obecną działkę jest wpłacony zadatek.Facio grzebie sie z papierami do aktu i dlatego tak sprawdzam.Jeszcze rozwazam studnie kopaną.A na wierconą poyzej 38 trzeba uzyskać pozwolenie.Ludzie kupili te działki jako inwestycje- zdrozeja to sprzedadza i nie mają zamiaru się budować.Gmina może pociagnie wodę ale może za 5-6 lat i wtedy tylko opłata ale czy do 5 działek będą mieli fundusze.Moze żeby było więcej obecnie osób do budowy sieci to inaczej w trybie pilnym traktowany był by temat.Gdzie szukam-okolice Piaseczna i w miare blisko.Musi byc komunikacja.Sobot.e i niedzielę poświecam na objazd okolic może cos mi się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bipop 07.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Też jedną działeczkę zaliczkowałem....i zostawiłem w cholerę bo znalazlem obecną - z lepszym gruntem, piękniejszą okolicą, mediami i do tego o tyle tańszą że rekompensowało z górka stratę zaliczki.Szukaj Speek...nawet jeżeli nie masz kasy i bierzesz kredyt to wzrost cen gruntów bedzie większy niż "odsetki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 07.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Nic innego chyba nie pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 07.10.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Poszukuję taniego i solidnego oraz w miarę szybkiego geodety do zrobienia mapy do celów projektowych. Oczywiście z okolic Piaseczna.Bardzo proszę o wasze komentarze i pomoc w tej sprawie. Namiary poproszę najlepiej na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 07.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jewrioszka - czy wodę robił p. Paluchowski? Jeżeli nie to bardzo proszę o namiary na Twojego studniarza i Pana geotechnika od poszukiwań. Podobno na mojej działce mogą być problemy z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 07.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Johan- ja muszę szukać innej działki,gdzie znajduje się Twoja.Ja już nie chcę problemów z wodą.Udaje sie na poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johan 07.10.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 speek - moja działka jest w Henrykowie - Uroczu. Woda w drodze tzn w ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts