Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Barakowóz jest nie dla mnie tylko dla budowlańców.

Noce są teraz bardzo zimnie, tak naprawde to ostateczna decyzje podejmuje u mnie szef ekipy bo to on będzie płacił. :D

Na motoallegro jest tez przyczepka wilk, jak dla mnie wystarczająca, zobaczymy może ja zlicytuje.

Może uda mi sie wyporzyczyc na ten okres kamping za free, bo tez mam taka opcję.

W ostateczności wezme blaszak i będa do niego sprzet chować.

Dzięki wszystkim za pomoc.

Rrmmi

namiar na blaszaki wysłałem na prv.:

Ja też szukam ekipy i chyba nowej działki.Z ta woda to koszmar.Nie ma w gruncie a sąsiedzi myślą,że za 6 tysiecy od osoby pociagną sieć.Wiekszej kasy nie dadza.Licza jedynie ile każdy za swój odcinek moze zapłacić.Nie rozpatruja tematu całościowo a z oferty wychodzi ponad 30 tys. na głowe.

Tyle nie dadzą i nie beda budowali bo nie muszą.Ja tez nie zapłacę za całość inwestycji.

Juz nie wiem co robić - jakie są Wasze opinie

speek ja szukalabym innej , jesli byloby mnie stac na to .

Tutaj wlasciwie i tak ne zrobisz nic bez wody ,

wiec wlasciwie nie masz wyboru.

O ile ja dobrze Twoj problem rozumiem.

Jesli szukasz dzialke to jestem w temacie ,

tylko napisz gdzie Ce intersuje.

Moge przejrzec notatki.

Powodzenia

Ja za obecną działkę jest wpłacony zadatek.Facio grzebie sie z papierami do aktu i dlatego tak sprawdzam.Jeszcze rozwazam studnie kopaną.A na wierconą poyzej 38 trzeba uzyskać pozwolenie.Ludzie kupili te działki jako inwestycje- zdrozeja to sprzedadza i nie mają zamiaru się budować.Gmina może pociagnie wodę ale może za 5-6 lat i wtedy tylko opłata ale czy do 5 działek będą mieli fundusze.Moze żeby było więcej obecnie osób do budowy sieci to inaczej w trybie pilnym traktowany był by temat.Gdzie szukam-okolice Piaseczna i w miare blisko.Musi byc komunikacja.

Sobot.e i niedzielę poświecam na objazd okolic może cos mi się spodoba

Też jedną działeczkę zaliczkowałem....i zostawiłem w cholerę bo znalazlem obecną - z lepszym gruntem, piękniejszą okolicą, mediami i do tego o tyle tańszą że rekompensowało z górka stratę zaliczki.

Szukaj Speek...

nawet jeżeli nie masz kasy i bierzesz kredyt to wzrost cen gruntów bedzie większy niż "odsetki".