sipatka 20.09.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Bardzo proszę o pomoc. za kilka dni muszę podpisać umowę na wykonanie sso ale niestety nie wiem jak ma wyglądać taka umowa i na co mam zwrócić szczególną uwagę? szukałam w starych postach lecz niektóre linki do stron nie chcą się otwierać (zlikwidowane? czy ja nie potrafię? ). Czy ktoś mi pomoże? Może jakiś gotowiec? Czekam z nadzieją i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 20.09.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Każdy wykonawca ma swoje wzory. Nie znajdziesz w nich nic co chroniłoby Twoje prawa.Co ma być? W dużym skrócie - kto, co, kiedy i z czego ma zrobić i ile za to dostanie.Wyślij mi maila na prv to wyślę Ci co było w mojej umowie. Już po zakończeniu muszę przyznać, że nie była zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts