Gibbon 17.12.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Mam ok 150tys (z pozyczka) i zastanawiam sie czy starczy na maly domek? Dom ma miec ok. 100 m2 razem z poddaszem uzytkowym.Aha dzialke juz mam 1600 m2. Dzieki za opinie.javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.12.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Podajesz za mało szczegółów. Jaka odległość od mediów? W jakiej technologii? Do wszystkiego chcesz zatrudniać ludzi, czy lubisz i masz czas samemu trochę pomajsterkować? W jakim regionie Polski? Chodzi o wprowadzenie, czy mieszkanie na tip-top? U mnie domek z podd. użytkowym, pod Warszawą, 135m2 użytkowej, z dużym nakładem mojej pracy - myślę że za 180-200 tys. - zamieszkam (narazie wydatki idą planowo ) Bądź optymistą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 18.12.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Cena 1500 zł/m2 powierzchni to rozsądne założenie i na pewno do wykonania. Ale zrób szczegółowy kosztorys i pilnuj go na każdym kroku, bo diabeł (czyli nieprzewidziany wypływ kasy) tkwi w szczegółach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.12.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 150 000 zł? Hmm..... może się udać pod warunkiem przestrzegania reżymu finansowego. To, że w tej kwocie jest już kredyt może oznaczać, że nie będziesz mógł dokładać do budowy z bieżących dochodów (konieczność spłaty kredytu oraz odsetek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts