_sobol_ 21.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Czy mógłby mi ktoś z doświadczonych forumowiczów podpowiedzieć, za pomocą czego łączy się parkiet z płytkami? Wiadomo, że we wszystkich otworach drzwiowych mamy połączenie: przedpokój - płytki, a pokój - parkiet.Dodatkowo, u mnie połączona jest kuchnia z salonem. Z góry bardzo dziękuję za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 21.09.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 http://forum.muratordom.pl/laczenie-gresu-polerowanego-z-podloga-drewniana,t126639.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 21.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 U mnie na styku parkcierzarze zastosowali paski z korka 8 mm(da sie robić łuki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_sobol_ 21.09.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Bardzo dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 też mam korek, kiepsko wygląda po pewnym czasie listwy wystają właściwie nie widzę niczego, co mogłoby mi się podobać a mam jeszcze nie wykończone przejście do kuchni. Myślę już drugi rok a w podłodze dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts