Gość 17.12.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2003 Witam, mam nietypowe pytanie, czym pomalowac styropian ?Nie chcę kłaść żadnych tynków, bo nie o to chodzi, ale chciałbym go przykolorować ... wiec czym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.12.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Nie słyszałam jeszcze by ktoś kolorował styropian, natomiast napewno trzeba go otynkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemik 19.12.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Witam!A jak zamierzasz go zabezpieczyć przed uszkodzeniami mechanicznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.12.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 robisz ozdoby choinkowe czy spławiki? wszelkiego rodzaju lakiery akrylowe nadają się do tego celu ale przed malowaniem zrób próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts