dariusz_s 21.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, Czy może mi ktoś w Was doradzić jaki minimalny filtr (zarówno dla zdrowia ja i urządzeń - bardziej jednak zależy mi na zdrowiu) do wody powinienem zastosować w domu? Wodę mam z wodociągu miejskiego.Dzisiaj mamy filtr do wody w kuchni tzw dzbankowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.09.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dla zdrowia wystarczy wodę przegotować - wodociągi dbają o resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Pe 21.09.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 jak z wodociągu to sprawdziłbym tylko (na stronie wodociągów) czy woda nie jest przesadnie fluorowana... o działaniu fluoru można poczytać np. tutaj: http://www.eioba.pl/a76208/szkodliwe_dzialanie_fluoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorzyk 25.03.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Zależy gdzie mieszkasz, u mnie np woda jest tak zła, że nie nadaje się nawet do gotowania…W wodociągach przy samym wyjściu jest najwyższej jakości ale zanim dotrze do mnie zbiera wszystko co jest w starych rurociągach a mieszkam na uboczu i dalej jesteśmy podłączeni do starych instalacji.. ja myślę nad filtrem odwróconej osmozy + mineralizator + jonizator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts