retrofood 21.09.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 i wrzucamy kilka rozgrzanych do czerwoności kamieni. Stasiek, rozumiem, że przez tę dziurkę po korku bo raz jeszcze powtarzam - zabite to na głucho od dna i góry kurna, to przeoczyłem, myslałem, że tam nic nie ma. Ale sSiwy dobrze mówi: trza górę zdjąć. I to się robi, a potem się nabija ze s porwotem. A obręcz pewnie w porzo, bo inaczej by sama odpadła. Ja mam takie beczułki w altance (już tylko do siadania) to jak tydzień nie pada, to same z beczki spadają i muszę nabijać z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.