sewerynslowi 21.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Witam, właśnie jestem na etapie budowania schodów zewnętrznych do naszego domku. No powstał dylemat: schody na pewno będą przelotowe, tzn. będą same stopnie, bez podstopni - łatwiejsze w utrzymaniu czystości - stopnie zrobić betonowe, następnie wykończyć je płytkami, gresem czy zrobić je drewniane, np jakies drewno egzotyczne (coś w stylu drewnianych taraców) Osobiście podobają mi się bardzo drewniane tarasy, ale nie wiem jak to wygląda w praktyce. Czekam na Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 21.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Ja bym na stopniach zewnętrznych omijał drewno. Daj coś co jest przystosowane na zewnątrz (płytki, gres itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts