Kasiorek 06.01.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Zapraszam na stronę http://www.fox-dekorator.pl Firma ta produkuje wspomniane już reliefy,bejce i werniksy. Można zobaczyć możliwości i efekty jake dają te materiały.Osobiście bardzo je lubię a możliwości ich wykorzystania są praktycznie nieograniczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.01.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Chwalę sobie: - zsyp na brudną bieliznę – prosto do kosza w pralni – usytuowany na poddaszu w garderobie przy sypialni - spiżarkę, która jest usytuowana pod schodami w przejściu między garażem a hallem – 40 cm poniżej poziomu podłogi w domu, - łazienkę z prysznicem przy sypialni - taras zadaszony blisko kuchni Brakuje mi: - jadalni z prawdziwego zdarzenia Zapraszam do oglądania mojego albumu. Adres www w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksiegowy 06.01.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 - kupienie domu do remontu w najlepszej (na jaka bylo stac) dzielnicy bo lepiej byc najtanszym domem na ulicy niz najdrozszym - Swietliki w dachu - spizarka w kuchni - pokoj do zabawy dla dzieci - balagan za drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 08.01.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 pyzia - jak się chodzi "na bosaka" po tych niegładkich kaflach itp, deseń "kaszka" - to coś w stylu granitu ??? z innej beczki może ktoś ma jakieś doświadczenia z gresem polerowanym? Pozdrawiam, Bibes Po tych niegładkich kaflach chodzi się normalnie a nawet lepiej - trudniej o poślizg. Tak - ten deseń ma coś z wyglądu granitu - nie ma równomiernie rozprowadzonego koloru, ale takie różne mniejsze i większe "ziarenka" gładkie oczywiście w dotyku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 09.03.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 dopiszcie proszę jeszcze parę pozytywów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 09.03.2004 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Kontakty na takiej wysokości, żeby 4-letnie dziecko mogło samo sobie zaświecić lub zgasić światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 09.03.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Hey, in plus: ogrzewanie podłogowe w łazience, fajna rzecz... no i również w łazience podwieszana "porcelana" i meble... reszta, jak wyremontuję ) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 10.03.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Pozytywem było wybranie projektu na miarę naszych potrzeb i mozliwości. Oczywiście mozna marzyć, ale realia są jakie są. W czasie budowy nie jestem zaskakiwana, że coś drogo i sie nie wyrabiam na zakrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bibes 09.09.2004 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Witam, może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Nareszcie mieszkamy- więc skrobnę o + i -. Plusy: -kabina prysznicowa szklana (90x90) -matowe kafelki na ścianach i podłodze -kuchnia ze spizarką -kuchnia z jadalnią z wyjsciem na taras (nie trezba kawki nosić przez salon- tylko od razu myk na tarasik) -bejca na ścianach (jak mówione było wyzej) -olejowany parkiet- wyglada zabójczo-mam nadzieje, że w żytkowaniu będzie też ok -garderoba w sypialni -mała garderoba w łazience -na pralkę i szfkę z detergentami, ręcznikami i in. Minusy: - na razie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.09.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 No to i ja swoje trzy grosze:na plus:- bidet- wszystkie sprzęty, łącznie ze szczotką kiblową w łazience wiszące, nic nie stoi na podłodze, dzieki temu łatwo się sprząta- na jednej ze ścianek w kabinie rączka do powieszenia ręcznika (na zewnątrz kabiny, oczywiście)- spiżarnia zamiast małego WC przy kuchni- garaż połączony z domem, dzieki czemu w przyszłości, jak już będziemy mieli przesuwną bramę, można będzie wyjechać z domu nie wychodząc na zewnątrz- panele podłogowe - duży, zadaszony taras- jadalnia połączona z kuchnią- podajnik do mydła w płynie w kabinie (REWELACYJNA SPRAWA!)- zmywarka (nienawidzę zmywania)- ceramiczna płyta grzejna (wygoda sprzątania, estetyka)- kolektory słoneczne do grzania ciepłej wody - osłonięte od wiatru i deszczu wejście do domu, poza tym wiatrołap- półeczki i wieszaczki w garażu - dla utrzymania porządku w "męskich" zabawkach na minus:- lodówka Ariston, która strzela przy włączaniu i wyłączaniu sprężarki (jakby ktoś łamał plastikową łyżeczkę, dwa lub trzy głośne trzaski - przy otwartej na cały dom kuchni i gładkich podłogach i ścianach STRZASZNIE to słychać i jest to bardzo nieprzyjemne, zwłaszcza w nocy!!! A serwis powiedział, że to normalne i tak w tych lodówkach jest!!!)- drzwi wewnętrzne PolSkone, których się nie da zamknąć, a ich serwis też twierdzi, że to normalne, bo odchylenie (8mm) mieści sie w ich normie!!!! - jasne, matowe płytki na podłodze w łazience z oknem - padające światło pokazuje jak na dłoni każdy włosek, każdy pyłek. Na bardziej błyszczących czy pstrokatych nie byłoby tego tak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 09.09.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 no to i ja: 1. Jedna z łazienek to właściwie duuuży pokój kąpielowy z duuużą wanną narożną (kąpiemy się w niej w trójkę, a jak będzie drugie dzidziunio - też sie zmieści), a rano mozemy szykować się do razem (ją i mąż), mała bawi się przy nas - i nikt nikogo nie trąca... 2. oświetlenie podwórza - przodu domu - z zainstalowaną czujką reagującą na zmianę nateżenia oświetlenia - zimą jak wracam z pracy wieczorkiem to mam jasno... 3. brama automatyczna 4. bramki na schody (na górze i na dole) zamówione razem ze schodami - teraz są wykorzystywane na maksa, bardzo ładnie wyglądają, komponują się z całościa - nie są przypadkowo dokupione w sklepie. A po czasie do łatwego demontarzu - bez śladów 5.płotek oddzielajacy część ogródkową - dla nas i część "przemysłową" - dla samochodów i psa 6. przesuwane ściany oddzielające salon od " jadalni" - w razie potrzeby można zrobić duuużą przestrzeń (najbliższy sylwek! ) no to chyba tyle. Kilka juz było wiec nie będę się powtarzała. K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miriam 09.09.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 moje pozytywy: -wnękowa szafa spiżarniana z ukrytą lodówką -dwuosobowa wanna -jesionowy barlinek na podłodze (niestety nie wszędzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 20.09.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Zdecydowany pozytyw to: niewielka garderoba przy wejściu! wanna narożna z siedziskiem (bardzo wygodna rzecz) dużo oświetlenia, gniazdek verticale w kuchni z "gumiastą" powłokąAndzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 podciągam temat może ktoś kto już mieszka u siebie coś dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accola 31.10.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Plusy w moim mieszkaniu: - otwarta kuchnia - dozownik na płyn do naczyń wpuszczany w blat - doć duża, narożna kabina prysznicowa (90x90) - półokršgła - garderoba - blat kuchenny - piaskowiec (nie widać okruchów) - owietlenie pod górnymi szafkami kuchennymi Minusem jest zbyt mały przedpokój, ale z tym można żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 31.10.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 dla mnie otwarta kuchnia byłaby minusemno, chyba że w blokowym mieszkaniu dla zaoszczędzenia miejscaw domu NIGDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 01.11.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 dla mnie otwarta kuchnia byłaby minusem no, chyba że w blokowym mieszkaniu dla zaoszczędzenia miejsca w domu NIGDY Dokładnie tat samo. W mieszkaniu kuchnia była otwarta, w domu zamknęliśmy. Poza tym jesteśmy za narożną wanną (poza tym dwa prysznice) i zdecydowanie spiżarnią z wejściem z kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accola 01.11.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 dla mnie otwarta kuchnia byłaby minusem no, chyba że w blokowym mieszkaniu dla zaoszczędzenia miejsca w domu NIGDY Włanie o blokowš kuchnię chodziło. Dzięki temu zyskalimy więcej przestrzeni a poza tym gdy mamy goci nic mnie nie omija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.11.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 co sie u mnie dzieje w kuchni przy gościach, to wolę nie opowiadac a gdyby była otwarta, to bym ze wstydu spłonęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts