Darek1719499676 02.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Pozytywy:- mazany kolor kafli , w dodatku b. gładkich; myje je raz na 2 tyg, woda czysta,- takie same kafle są w salonie, kuchni i holu- fajnie to wygląda, nie jest takie poszatkowane, - duży blat w większej łazience , mam gdzie odłożyc suszrke, prostownicę itp..- brak kabiny prysznicowej - super pozytyw- dwa razy więcej miejsca, żadnych szpar, załomów czy uszczelek do czyszczenia nie mówiąc o szybach,-pom. gospodarcze przy kuchni, blisko i wygodnie - w nim duży metalowy zlew, pralka, rzeczy kota , wiadro kompostowe, zgrzewki wody i mleka, i.in.- zadaszony taras- wstyd, ale suszę tu pranie,- panele classena, ładne i dobre w utrzymaniu, wcale nie stukają, - drzwi wejściowe z szybkami - jest jasno w holu,- brak wiartołapu - czuję, że to elegancki dom już od wejścia/ ale jestem nieskromna, sorry/, wbrew obawom na razie nie dmucha.../ po zimie zdam ostateczną relację/,- super pozytyw -nasz dom to parterówka- coraz bardziej to doceniam, przemieszczam sie bez wysiłku i z predkością światła,- tyle pomieszczeń, ile trzeba, żadnych gościnnych, - wyjście na taras równiez z pokoju syna,- garderoba gdzie poza wszystkimi naszymi sezonowymi ciuchami stoi rozłożona na stałe decha do prasowania,- duży strych na wszystko co aktualnie nie jest potrzebne.- w kuchni wysuwana szafa typu cargoNegatywy - akrylowa i w dodatku zbyt wąska wanna, kiedyś ja wyrzucę i wstawie normalną, metalową. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 02.11.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 plusy, a raczej co mnie wyjątkowo cieszy:- pomieszczenie gospodarcze - łączy dom z garażem. W nim pralka, głęboki brodzik, szafa na całą ścianę (mopy, płyny, rury z odkurzacza itp)- dodatkowa mała lodówka w garażu (napoje)- duża wymurowana kabina prysznicowa z półeczką-ławeczką.- wanna z hydromasażem (problemy z kręgosłupem), nastrojowe światło i muzyka w łazience - prawdziwy salon relaksu. - wentylacja mechaniczna - żadnych robali w domu chyba, że ćma wleci przy otwarciu drzwi. - duży taras, umownie podzielony na część jadalnianą z ławą i grillem i salonową z leżakami i stoliczkiem. - garaż połączony z domem - powodów jest sporo- kuchnia otwarta - akurat mnie pasuje. Bałagan próbuje zasłonić trochę wyższy barek. - tak jak przedmówcy: więcej gniazdek niż wydawało się potrzebne - teraz jest w sam raz.Minusy:na razie jedyny jaki mi przychodzi do głowy to bliskość przejazdu kolejowego, szczególnie jak się człowiek spieszy z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.11.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 do mwwto jest Twój cytat- duża wymurowana kabina prysznicowa z półeczką-ławeczką. Jak to jest zrobione?jakie ma wymiary?Czy na dole jest brodzik czy kafle? Proszę opisz mi dokładnie. PÓŁECZKA - ŁAWECZKA JAK TO WYGLĄDA? A może masz jakieś zdjęcia? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 09.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Hmm, nie mam zdolności w tym kierunku, ale się postaram... Na dole brodzik z kafli, kabina ma ścianki z ytonga obłożone kaflami, drzwi szklane - kupne. Wymiary: 128 szer. x 83 głębokość. Patrząc z łazienki ławeczki prawie nie widać, na wprost szklanych drzwi jest panel prysznicowy, a na prawo jest ławeczka. Prawy bok kabiny to łuk (wygięty w stronę łazienki ) i w zagłębieniu tego łuku w kabinie jest właśnie ławeczka, obłożona kaflami wygląda trochę (mocno trochę-raczej chodzi o ideę) tak jak ławki wykute w ścianie z kamienia . Nad ławeczką w suficie halogen, a w ścianie półeczki na przybory. Jednak trochę słaby ten opis . W weekend postaram się wysłać Ci zdjęcie na priva o ile jakoś wyjdzie, bo kafle w kabinie są grafitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts