zouza 21.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Projekt swojej łazienki wklejałam już wcześniej, w końcu pewnie będzie tak: http://lh3.ggpht.com/_Y-mOwtJj8fA/Sq08rFhhpVI/AAAAAAAADGA/H-Ex2vqMRKA/s720/8.jpg Chcielibyśmy drzwi takie jak na wizualizacji tz. białe z bulajem (bulaj jesteśmy w stanie kupić osobno). Ponieważ łazienka nie ma w sobie grama drewna wg mnie drewniana okleina będzie nie bardzo wyglądała więc wybór padł na drzwi białe, ewentualnie szare (chcieliśmy szklane, ale te ceny ). Z budżetem nie możemy już szaleć, myślę, że max ile jesteśmy dać za wszystko, tz. drzwi, klamka, bulaj i ościeżnica, to jakieś 800zł No i tutaj pojawia sie problem, wszystkie okleiny białe są paskudne, matowe i wyglądają jak drzwi do kotłowni, ładne są te basenowe z porty, ale strasznie drogie. Chodzimy szukamy, kombinujemy, ale już sama nie wiem co zrobić. Padł pomysł, żeby kupić u stolarza i pomalować, ale nie wiem czy takie własnoręcznie malowane będą dobrze wyglądały. Błagam o jakąś pomoc i pomysły, bo ja już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 21.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A to tylko w łazience będą drzwi? Bo według mnie białe do łazienki spoko, ale do reszty mieszkania średnio... a przecież mieszkanie nie składa się z samej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 21.09.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A reszta drzwi nie wiem, bo funduszy na razie nie ma, ale drzwi łazienkowe i tak różnią się od reszty, a jak kupie coś drewnopodobnego w łazience będzie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magga 21.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A to tylko w łazience będą drzwi? Bo według mnie białe do łazienki spoko, ale do reszty mieszkania średnio... a przecież mieszkanie nie składa się z samej łazienki. A tak z ciekawości, dlaczego białe drzwi do reszty mieszkania średnio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 21.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Zamów u stolarza - z jednej strony zrób białe farbą kryjącą a z drugiej zostaw drewno. Drzwi są zwykle sosnowe ale zabarwić można na kolor dowolnego drewna. Malowanie i lakierowanie raczej zwykle robi stolarz więc jak powiesz jakie chcesz to Ci zrobi. Od razu bulaj osadzi itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 21.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A tak z ciekawości, dlaczego białe drzwi do reszty mieszkania średnio?? Bo białe są passe tak jak kafelki do samego sufitu... jaka ja niemodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magga 21.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A tak z ciekawości, dlaczego białe drzwi do reszty mieszkania średnio?? Bo białe są passe tak jak kafelki do samego sufitu... jaka ja niemodna jestem ło matko to ja też, a tak się starałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts