pepe666 24.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dziękuję koledze bestisz za powyższą wypowiedź. nic dodać nic ująć i mała propozycja uznajmy dylemat LCD/plazma za zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 25.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja mam pytania laika: - jeśli odbieram c.polsat -czy tv powinien mieć tuner mpeg4-?patrzac przyszłościowo;- czy do odbioru programu w jakości HD potrzebuję też specjalnego dekodera? ja mam najtańszy abonament z najtańszym dekoderem (ale zakładając, że wykupię droższy pakiet z kanałami HD)- czy wszystkie połączenia: antena - dekoder, dekoder - tv- muszą być podłączone hdmi by odbierać jakosc HD- DVD - jesli bym mial DVD z nagrywarka - to nagrywając program HD nadal, po nagraniu, jest HD - czy tylko w przypadku gdy bym mial Blueray z nagrywarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts