rrmi 08.05.2005 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 zaluzje drewniane beda zawsze zakurzone , gwarantuje ci [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiu_lek 08.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 no trochę tego jest... - pustka nad pokojem dziennym, wygląda to efektownie ale dźwięk sie niesie niesamowicie, gdy ktoś śpi w sypialni na piętrze to telewizji lepiej nie oglądać lub domyślać sie co mówią... może jak sie wykończy salon będzie troche lepiej, dojdą meble, dywan, zasłony i trochę sie wytłumi, - nie pomalowanie salonu przed przeprowadzką, bo stwierdziliśmy ze najpierw pomieszkamy i zobaczymy jaki kolor byśmy chcieli, mieszkamy pół roku, nadal nie wiemy jaki kolor a teraz pomalowanie tego wysokiego na 6 metrów salonu to problem, - nie posialiśmy trawy w ogrodzie gdy wykańczali nam wnętrza, teraz mamy w domu piaskownicę a przy psie zakładanie ogrodu musi odbywać się na raty, po kawałku siejemy trawę, grodzimy, jak wyrośnie nastepny kawałek, męczące.., ale i tak jest cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 bardzo madrze zrobiliscie , ja tak mialam , z braku pieniedzy przy pierwszej budowie, ale jak sie okazalo mieszkajac jeszcze kilka rzeczy zmienilismy , jak widac czasem nawet brak kasy ma swoje plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 08.05.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 2. Zlew pod oknem kuchennym - parapet zdarza mi się zachlapać no i wszyscy z ulicy widzą mnie przy zmywaniu, co - tak naprawdę nie wiem czemu - wkurza mnie niemożebnie. . A to juz kwestia kto co lubi i jak ruchliwą ma ulice przed domem. Ja tam sobie zlew pod oknem, chwale!! parapet mam z kafelków wiec jak zachlapie to nic sie nie dzieje, ale mowiąc szczerze aż tak nie chlapię a zmywam tylko to co nie wlezie do zmywarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 08.05.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Ja już bym nie położyła na podłogę jasnych płytek, bo okropnie wszystko na nich widać i ciągle trzeba wycierać Toteż w nowym domku takowych nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 08.05.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Ja już bym nie położyła na podłogę jasnych płytek, bo okropnie wszystko na nich widać i ciągle trzeba wycierać Toteż w nowym domku takowych nie będzie Hmmm na każdych widac! I na jasnych i na ciemnych. Na brud jest tylko jeden sposób - szmata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.05.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 A ja żałuję że łazienki mam w glazurze od góry do dołu bo tak się uparł mąż. Mozna było droższe i ładniejsze płytki w mniejszych ilościach kupić za tą samą cenę. Teraz mnie zazdrość zżera jak widzę te piękniusie łazieneczki niektórych forumowiczów, a moje są takie zwyczajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 31.05.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja już bym nie położyła na podłogę jasnych płytek, bo okropnie wszystko na nich widać i ciągle trzeba wycierać Toteż w nowym domku takowych nie będzie Hmmm na każdych widac! I na jasnych i na ciemnych. Na brud jest tylko jeden sposób - szmata Niby tak, ale miałam w jednym pomieszczeniu jasne, a w drugim ciemne - różnica w utrzymaniu czystości jest powalająca. Oczywiście, że szmata to wyjście, ale jak mam wybór, to wolę z nią biegać rzadziej niż częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Travertino 21.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 To ja, jako nowa na forum, pozwolę sobie dopisać:- zaokrąglone stopnie z jadalni do salonu (który jest obniżony o jakieś 40 cm od reszty mieszkania) - teraz nie ma opcji na ich wykończenie, nie ma takich kątowych listew, które by sie wyginały. Trzeba było zrobić stopnie proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 21.09.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 zly harmonogram robot - wymiana drzwi wejsciowych do mieszkania i parapetow po zagipsowaniu scian. teraz musze poprawiac to, co sie sp*******o i pobrudzilo przy montazach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 21.09.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Brak wylewek samopoziomujących(tak to się chyba nazywa)- szparki w panelach kabina prysznicowa -nigdy więcej brodzik -nigdy więcej panel prysznicowy -bez sensu, bo niewykorzystany,a kosztował kupę kasy zmywarka elektroluks a z płyty ceramicznej jestem bardzo zadowolona nigdy żadnej innej,po wystygnięciu,jeśli trzeba to skrobię skrobaczką i psikam jakimś ajaxem multipurpose czy coś takiego,wycieram papierowym ręczniliem i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 22.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 pomozcie!!, czym wyczyscic te ochydne wzerajace sie zacieki od mydla ze szkla prysznicowego? i czemu zmywarka elektrolux ?[to do przedmowczyni] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonT 22.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 pomozcie!!, czym wyczyscic te ochydne wzerajace sie zacieki od mydla ze szkla prysznicowego? Znam co najmniej dwa środki, które używałem z powodzeniem: HG czyta lazienka lub Ravak Cleaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 22.09.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 po pierwsze ma bardzo źle rozwiązany,nie wiem jak to nazwac,system wysuwania górnego i dolnego kosza;górny jest na takich roleczkach-szpulkach,które(może mają za małe rowki) ciągle blokują się i b.często wypadają z prowadnic i wtedy kosz, zwykle pełny zostaje w rękach(chyba,że nie zdąży się złapac );dolny kosz przy wysuwaniu ma tendencje do skręcania na boki,może za plytkie rowki w drzwiczkach? Nie wiem jak to miałam rozwiązane w poprzedniej zmywarce, nie szwankował,to mnie nie interesował(ten mogę już chyba składac z zamkniętymi oczami ) po drugie w górnym koszu kubki stoją pod zbyt małym kątem,prawie poziomo,i "woda" nie spływa z wgłębień w dnach(myślę,że chcieli aby kosz był pojemnieszy i przechytrzyli) po trzecie,ale to opinia subiektywna,dużo gorzej zmywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 23.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 hm, pierwszy raz spotykam sie z tak krytyczna ocena elektroluxa jesli chodzi o zmywarki. Mam zamiar niebawem kupic AEG, a to rodzina elektroluxa, moze ktos jeszcze sie wypowie? Mam wydac prawie 2800, nie chce potem pluc sobie w brode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 23.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Dodam,że moja siostra ma identyczną,podziela moją opinię i bardzo się cieszy,że sprzedała ją razem z mieszkaniem.Podam jej symbol:Elektrolux ESL 693.A wcześniej miałam Aristona,nie pamiętam symbolu,w każdym razie 60-tka do zabudowy z ukrytym panelem.AEG to jednak wyższa półka,ale przyjżyj się koszom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Niestety na forum było już dużo o wadach elektroluxa. Jak miałam kupować sprzęt do kuchni, powiedziałam, że nie chcę elektroluxa - zmywarki U mnie błędy: - za jasny gres w salonie, już chętnie bym go zmieniła, - w kuchni układ - płyta jest po przeciwnej stronie zlewozmywaka (kłopot np. przy odcedzaniu, przy myciu warzyw i wrzucaniu ich do garnka - kuchnia zachlapana). Na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 23.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Po przeciwnej w jakim sensie? W ciągu szafek naprzeciwko, rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 23.09.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Żeby odcedzić ziemniaki muszę przejść przez kuchnię w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 25.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 mialem w mieszkaniu podciagniety kabel od telefonu i kabel od astercity. przy wymianie instalacji elektrycznej wmurowalem w sciane nowy kabel telefoniczny pietnastozylowy albo podobny, nie wmurowalem astercity, chociazby 'na wszelki wypadek' no i teraz, kiedy poszedlem po rozum do glowy, okazalo sie, ze lepiej / taniej / prosciej byloby miec telefon i internet i byc moze kiedys telewizje w astercity wlasnie, wszystko przez jeden kabel. a ten kabel bedzie sie teraz wlokl po mieszkaniu, a mogl byc ladnie zamurowany w scianie. eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts