Barbossa 22.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jak w temacie chodzi o kogoś, kto się na tym zna, celem konsultacji podobno Gdańsk, Katowice, może ktoś w Warszawie? nie ukrywam, że chodzi o czas fragment rozpoznania Wn. Przymózgowy Tu w kącie mostowo-móżdżkowym lewym. Obraz KT przemawia może za częściowo uwapniałym oponiakiem. Ucisk na struktury pnia, zwłaszcza w tylnym dole czaszki. Ucisk komory IV mózgu. dodam, że dosyć to duże - 35x32mm w płaszczyźnie skanu analiza robiona w Warszawie Euromedic na samym necie nie chcę polegać, bo to zbyt poważne jak ktoś spotkał się z czymś takim u znajomych, bliskich i może kogoś polecić będę niezmiernie wdzięczny aha - to nie dla mnie, więc papraków proszę nie polecać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 aha - to nie dla mnie, więc papraków proszę nie polecać pzdr niemożliwy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 uruchomię kontakty i dam znać postrama się bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 rozesłałam gdzie się dało ... trza czekać - ale czekać czasu nie ma ... więc jak ktoś może pomóc , to niech sie nie zastanawia i jak najszybciej pomoże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kontakty uruchomione czekam na wiadomość z namiarami, jak tylko ją otrzymam natychmiast przekaże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ponieważ chodzi o najlepszy kontak prosze o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Chcesz najlepszych: profesor Jan Haftek o nim się uczyłamw szkole,jeśli choć jedna tysięczna tego co o Nim mówią to prawda,stanęła bym na uszach by konsultować właśnie u Niego. Ale bardziej realnie - Jacek Gamrot ,przyjmował gdzieś w Katowicach (chyba na Ligocie) ,teraz ponoć w Mielcu I drugi : Tybor (chyba Krzysztof) z Łodzi - kilku z moich pacjentów zawdzięcza mu sprawność. Myślę,że googlarka wyszuka aktualne adresy szpitali / przychodni w których pracują. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.09.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dziękuję za pomoc co do niektórych można złapać kontakt na dobrylekarz.pl ale nie wszystkich ale będę drążył muszę... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jak koniecznie chcesz na Śląskuto popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.09.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Sosnowiec ..szp.nr5 - docento Ładziński albo profeska -Mrówka w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
millid 24.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 potwierdzam słowa malki: Krzysztof Tybor Łódź świetny specjalista, sama za dwa tygodnie mam u niego operację kręgosłupa szyjnego, dobrych opinii na znanylekarz.pl ma od groma, ponoć szpital Barlickiego w Łodzi jako jedyny w Polsce ma "urządzenie" do operacji mózgu z wybudzaniem pacjenta w trakcie, co jest ważne żeby sprawdzić czy mózg działa poprawnie i właśnie Tybor robi te operacje, ale teraz jest na urlopie wraca ok. 28 wrześniaja mam zaklepaną u niego wizytę dla koleżanki 20 października ale chyba z niej nie skorzysta więc jak coś daj znać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 wszystkim, którzy się zaangażowali w moją prośbę serdecznie dziękuję sprawa jest w toku ps prof Haftek prawdopodobnie znajduje się już w Krainie Wiecznych Łowów a z pewnością na głęboko posuniętej emeryturze, jakoś tak mi się skojarzyło z Davy Jone's Locker i http://assets.nydailynews.com/img/2007/05/23/gal_pirates_2.jpg za skojarzenia - sławę neurochirurgii przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 mówił Ci ktoś już, że masz zwichrowane skojarzenia ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 wszystkim, którzy się zaangażowali w moją prośbę serdecznie dziękuję sprawa jest w toku ps prof Haftek prawdopodobnie znajduje się już w Krainie Wiecznych Łowów a z pewnością na głęboko posuniętej emeryturze, no ja mam jednak nadzieję, że nie "Vertebra" Gabinet Lekarski. Haftek Jan Potulickich 32 , 05-510 Konstancin-Jeziorna tel. (22) 7540175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikk77 22.10.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Z tego co mi wiadomo to bardzo dobrymi neurochirurgami sąprof. Trojanowski z Lublina (nie dość, że super lekarz, to bardzo bezinteresowny i mądry człowiek), prof. Marek Harat z Bydgoszczy, prof. Ząbek z Warszawy - szpital Bródnowski (często operuje przy pomocy nowych metod wizualizacyjnych), dobre opinie słyszałam również o prof. Podgórskim ze szpitala Wojskowego w WarszawieZ tego co wiem to dobre opinie mają prof. Roszkowski i doktor Barszcz z CZD w Warszawie, dr Eibl ze szpitala na Niekłańskiej -ale ci ostatni, to raczej dziecięcy. Generalnie neurochirurgia jest na bardzo wysokim poziomie m.in. w Bydgoszczy, Lublinie, Warszawie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Pan Zieliński - warszawa.Najlepszy nerochirurg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mexx_AG 07.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Lekarze ze Szpitala przy ul. Botanicznej w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
styliusz 19.11.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoś się do dr Głowackiego, który przyjmuje w Szpitalu Św. Elżbiety, centrum medycznym znajdującym się na warszawskim Mokotowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts