eliwro 22.09.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam. Sporo szukałem na tym forum i w necie jednak nigdzie nie doszukałem się konkretu. Czy w tradycyjnym piecu na ekogroszek (podajnik ślimakowy) sprawdza się palenie owsem? Pytam ludzie, którzy to sprawdzali i praktykują. Czy istnieje konieczność jakichś przeróbek? Bardzo proszę o Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.09.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Był obszerny wątek.Poszukaj.Coś jak "nie jestem Beger a mam owies w głowie"O paleniu owsem.Piece, sposoby, kalkulacje...Jest opis tu gdzieś jak szukać w tym forum googlem.Tutejsza szukaczka drętwa jak szlag jasny!Daje wszystko, tylko nie to, o co idzie...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryla54 22.09.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam. Też nosze się z zamiarem palenia Owsem lub zmieszać eko-groszek z owsem ... lub czeskim. Sama już nie wiem. Ceny eko- grochu powalają a mam piec Elektromet 15kw już czwarty sezon. Jak Ktoś wie CZY MOGĘ PALIĆ OWSEM, to prosze o wskazówki. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts