DelasLDW 22.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witajcie wlasnie zabarłem sie za remont mojego pokoju. chciałem na suficie wykonac podwieszony pasek(159cm szer) wzdluz pokoju z plyt GK.. teraz kilka pytan z jednej strony chcialbym zeby ten pasek zacynal sie od samej sciany a po drugiej stronie zeby konczyl sie od sciany jakies 10cm. gdyz chcialem od tego punktu zrobic taki panel w dol na scianie ''na TV" i teraz zastanawiam sie jakich profili uzyc. bo z tej strony to chyba profile scienne UD? az drugiej strony zakonczyc to na tym "wieszaku"??? prosze o jakies poppowedzi.. a i jeszcze chce zabudowac rog pokou tez z plyty GK. jakich profili natomiast mam uzyc tutaj:) prosze o wmiare szybka odpowiedz bo chialbym sie zabrac do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 24.09.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 "sufit" w jakim celu? jakie bedzie mial zadanie?zabudowy scian w celu?poszczegolne zabudowy jakie maja miec wymiary?szer. gleb. wysokosc. "sufit" ile dokladnie opuszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts