werepan 22.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam za parę miesięcy mam zamiar rozpocząć budowę domu na razie jestem na etapie finalizowania kupna działki. Moje pytanie brzmi czy przyłącza wody, prądu i gazu można ująć w kosztorysie dla banku innymi słowy czy można to zrobić z kredytu czy trzeba mieć na to swoje fundusze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 22.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 większość kosztorysów z banków zawiera pozycję przyłącza i jak najbardziej możesz to sfinansować z kredytu. d pozwolenia na budowę musisz mieć tylko warunki przyłaczenia a nie wykonane przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 26.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 30.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam za parę miesięcy mam zamiar rozpocząć budowę domu na razie jestem na etapie finalizowania kupna działki. Moje pytanie brzmi czy przyłącza wody, prądu i gazu można ująć w kosztorysie dla banku innymi słowy czy można to zrobić z kredytu czy trzeba mieć na to swoje fundusze? Witam, my również przyłącza "wrzuciliśmy" w kredyt. Nie ma z tym problemu. Budowa w Knurowie więc z okolicy. Mam do sprzedania garaż blaszany i stemple. Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts