pluszku 22.09.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Mam ładne, nowe, betonowe, szczelne szambo.Zbiera sie tam ..... wiadomo co.Nie było mnie 2 tygodnie w domu. Po powrocie podniosłem takie metalowe wieko aby sprawdzic czy przypadkiem jakaś woda mi nie podsiąkneła czy cos w tym stylu. Ogolnie - by zobaczyc ile tego "dobrodziejstwa" tam mam.Wtedy buchhhhhh - chyba z 30 komarów rzuciło sie na mnie.Uciekłem. Wieko przykryłem, odczekałem chwile i znowu delikalnie odkryłem.Na sciankach kominka siedziało całe stado komarow i to takich wypasionych a nie jakis zachudzonych.Czy to jest normalne? Czy komary ot tak sobie normalnie mogą życ w szambie i nie ma sie co nad tym zastanawiac, czy tez ...... w moim szambie doszło do zmutowanie sie komarow i powstania nowego gatunku "szambo-komarow".Mam nadzieje, ze w taki sposob poprzez jakas mutacje nie powstała gdziaś własnie ptasia grypa ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 22.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 szamba się jeszcze nie dorobiłem, natomiast na tynkach w piwnicy mam całe kolonie komarów. w dzień śpią, wieczorami się ruszają. jak miałem odkurzacz na budowie, to powciągałem masę łachudr, ale chyba się odrodziły, bo znowu ściany wyglądają jak inkrustowane komarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 22.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oooo ja mam zbiornik na deszczówkę taki betonowy jak szambo - własnie z takim metalowym dekielkiem - ile tam się namnożyło komarów do szamba nie zaglądałam nie mam odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ... Czy to jest normalne? ... normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 23.09.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ...... w moim szambie doszło do zmutowanie sie komarow i powstania nowego gatunku "szambo-komarow". Wezwij ekipę National Geographic, Uwagi, oraz pana w muszce (nie pamiętam nazwy jego debilnego programu siakaś strefa tajemnic pewnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts