cziczu 22.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jak sądzicie czy ceny materiałów budowlanych pójdą w górę?chodzi np. o cenę pustaków,lepiej kupić teraz na jesień czy wstrzymać się do przyszłego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Na pewno stanieją, chyba żeby zdrożały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 22.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Wszystko zależy od tego czy banki zwiększą akcję kredytową czy też nie... Wg mnie nie ma na to za bardzo co liczyć - także ceny raczej nie pójdą w górę - ale nie liczyłbym też na jakieś większe spadki.Ja bynajmniej nie kupowałbym teraz - czekałbym do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 23.09.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Na pewno stanieją, chyba żeby zdrożały . nie zgadzam się... na pewno zdrożeją, no chyba żeby staniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cziczu 23.09.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wszystko zależy od tego czy banki zwiększą akcję kredytową czy też nie... Wg mnie nie ma na to za bardzo co liczyć - także ceny raczej nie pójdą w górę - ale nie liczyłbym też na jakieś większe spadki. Ja bynajmniej nie kupowałbym teraz - czekałbym do wiosny. co to za domek na zdjęciu? bardzo mi się podoba, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 23.09.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wszystko zależy od tego czy banki zwiększą akcję kredytową czy też nie... Wg mnie nie ma na to za bardzo co liczyć - także ceny raczej nie pójdą w górę - ale nie liczyłbym też na jakieś większe spadki. Ja bynajmniej nie kupowałbym teraz - czekałbym do wiosny. co to za domek na zdjęciu? bardzo mi się podoba, pozdrawiam To projekt GL118 Arka ze Studia Atrium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 23.09.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 To wygląda na ukrytą reklamę usług wróżbiarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts