kris7109 22.09.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam forumowiczów.Jestem na etapie izolacji fundamentu.Wykop ma szerokość ok 60 cm(przy ławach ok40).Czytając inne posty mam powarzne obawy że to za blisko.Czy się mylę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.09.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam forumowiczów.Jestem na etapie izolacji fundamentu.Wykop ma szerokość ok 60 cm(przy ławach ok40).Czytając inne posty mam powarzne obawy że to za blisko.Czy się mylę . Tak napisałeś że nie bardzo wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris7109 26.09.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Temat głównyto drenaż.Czy w tak wąskim wykopie warto cisnąć się z drenami?Odległości jakie były podawane w innych postach z cyklu"drenaż opaskowy" są stanowczo większe.Mam działke w dość mokrym miejsu (pod warstwą ziemi niestety glina).Z tego powodu zrezygnowałem z piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts