RadziejS 23.09.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Gdzie kupujecie tzw. drobne elementy instalacji hydraulicznych? U mnie na same złączki pexowe, miedziane, jakieś zaworki (np. do wyprowadzenia wody na ogródek itp.) wydałem prawie 1000 zł, co prawda kupowane na raty, ale całą kwota urosła duża. Ja kupowałem przez allegro, nieźle się zdziwiłem, że to samo w supermarketach budowlanych jest co najmniej 2x droższe. Czy może nie interesujecie się tym i "kupujecie" w ramach usługi od instalatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 02.10.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bys się jeszcze bardziej zdziwił jak poznasz ceny tych samych rzeczy w hurtowniach specjalistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts