adam_mk 23.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nie da się nic nowego uruchomić...Co się dzieje?Zaczynam już aż TAK bredzić?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Po jednym zdanku spróbuję...Adam M. Poczytałem w nagłówku:"Wolność słowa i poglądów. Dyskusje na tematy niebudowlane. Wstęp na własną odpowiedzialność..."No, to na własną Waszą odpowiedzialność! To ja się pytam:CO JEST GRANE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no ale co jest grane , Adaś ... bo kuźwa nie wiem o co kaman..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Pooglądałem sobie jakąś tam TV.Nie wpuścili własnego szefa do firmy. - śmieszne!Pokazali jakiś wypadek, gdzie trup w imię gigadżuli posłał się gęsto, a teraz łowcy głów szukają ścierwa do rzucenia go tłumom!Ktoś MUSI być winny - i to TERAZ! ZARAZ! NATYCHMIAST!!!, bo? CZEKAJĄ!!!! - też śmieszne... Ale jak pokazali mi Cejrowskiego - to stwierdzam : ŻAŁOSNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Forum nie przyjmuje ŻADNYCH nowych tematów dłuższych jak parę zdań!!!! Dobra! Będę wklejał po kilka aż się wypowiem!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Już to znam. Nazywano to - Uszaty.Tłumaczę co młodszym: Wysokiej klasy profesjonalista z racji funkcji, miejsca siedzenia czy roli powierzonej - w stu tysiącach słów i gestów kompletnie zrozumiałych, nie przekazujący ŻADNYCH treści. Wyłącznie apel do podświadomości i uczuć!W jakiej sprawie?A jaka jest dziś?!!! CO trzeba przekazać? Dziś był jakowyś Tysiąc i aborcja.Ale jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No to ja Wam powiem : Mnie takie coś kompletnie nie odpowiada!Myślałem, ze mam jakieś tam państwo i mam prawo do własnego w nim zdania. Jak moje zdanie jest zdaniem większości - to staje się prawem prędzej czy później - a nazywali to zwykle : demokracja.WSZYSCY są zgodni - jest kompletnie do dupy, ale nic lepszego na razie nie wymyślono - to musi być to, co jest.A tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bandka jakichś tam wyznawców jakiegoś tam wyznania uzurpuje sobie prawo do wyłączności stanowienia i prawa i sumienia całemu wielo i bez wyznaniowemu narodowi!!!Są tu gdzieś jakieś lwy?Kilka by się przydało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A jak poczytać te ich co ważniejsze książeczki - to tam mają coś o pokorze, miłości i wybaczaniu....Żenada...obłuda...zakłamanie....Oni czytają te swoje książeczki?Bo ja - TAK!(lubię czytać! "Mein Kampf" też czytałem!) Dobra!Można mnie teraz skopać!Co gadam nie tak?! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Tyle zwykle "wchodziło na raz"Dziś się wściekło i nie wchodzi...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 gadasz tak jak i ja myślę ..... ale nie wszyscy są normalni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dla mnie ostatnio Cejrowski był "normalny". Ciekawe co mu się stało? Długi ma i MUSIAŁ sobie dorobić? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Przesadził ze środkami wyrazu w TVinfo...Był po prostu niesmaczny, choć komunikatywny... Fajny spektakl "politycznego" na rzecz katabasów odprawił...Aż mnie zniesmaczył...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ale nie wszyscy są normalni..... Nie wszyscy ale wielu, ........... a jakoś wybieramy takich walniętych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dziś był jakowyś Tysiąc i aborcja. No i spora kase miedzy wierszami za to że urodziła. Nasza kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Rozumiem, że sporo na tę tacę wkładasz - to teraz na łkanie Ci się zbiera? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 23.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Coś się mi zdaje, że system o którym wspominasz to demokracja bezpośrednia, system rozwinięty w Grecji tak dawno temu, że zdążył już zaniknąć; podobnie jak tamtejsi bogowie, idee olimpijskie i jeszcze parę innych osiągnięć antyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 23.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A system demokracji pośredniej, parlamentarnej mamy jaki mamy: perspektywa czasowa najbliższe wybory. W wersji rozbudowanej: najbliższe wybory do Europarlamentu, Parlamentu, Gminoparlamentu, ew. na najwyższy stołek w państwie. Nieustający festiwal obietnic, pozornych sojuszy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Gdzie trzeba spier. żeby to co jest mnie nie dopadło?! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 23.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hmmm. podróże w czasie są kłopotliwe. Z dostępnych adresów, to może La Trappe (pierwszy klasztor Zakonu Cystersów Ściślejszej Obserwancji (Trapistów), albo jeśli wolisz, jakiś niewielki buddyjski klasztor. Bez prasy, radia, telewizji i udziału w wyborach. Dostęp do forum muratora raczej limitowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts