adam_mk 23.09.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A coś buddyjskiego z dostępem do netu jest? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Rozumiem, że sporo na tę tacę wkładasz - to teraz na łkanie Ci się zbiera? Adam M. Chyba nic nie rozmumiesz, bo taca to czarni a to z US pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 23.09.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A coś buddyjskiego z dostępem do netu jest? Nie wiem, jak wygooglam, dam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jakby Ci to tak komunikatywnie a niezbyt przydługo... Może tak: Mieć czy być? Co ważniejsze? "a to z US pójdzie." A wiesz ile, kur.wa tam teraz się węgla marnuje w tym Ruchu Śląsk? Wiesz JAKA to kasa? A wydobycie stanęło.... O to chodzi? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Mieć czy być? Co ważniejsze? "a to z US pójdzie." A wiesz ile, kur.wa tam teraz się węgla marnuje w tym Ruchu Śląsk? Wiesz JAKA to kasa? A wydobycie stanęło.... O to chodzi? Adam M. Czyli co nie wążne jakim kosztem ale trzeba kopać ? Czyli mieć ? adam_mk to naprawde Ty ? Jeżeli polowa tego co podają (media) to prawda o metodach i metanie to Ci co są pod ziemią to szaleńcy którzy podlagają szaleńcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zakumałeś! Czasami stopień zidiocenia zadziwia! Zwykle jak coś dupnie... Tak na codzień - to nie. Brak obiektywizmu, logiki, samodzielnego myślenia... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wyłożę raz jeszcze.Wkur.wiają mnie "specjaliści od śpiewu i mas"Nieważne jaką opcję reprezentują.Ale - kunszt niektórych podziwiam! Dziś wnerwił mnie Cejrowski.Dał mocny spektakl. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 boszszszzzz.... to już nałóg ... wzięłam prysznic i zamiast iść spać - odpaliłam laptoka ale piszę, żeby potwierdzić .... tak, jajmar - to nasz Adam_mk - jak się wk.... to tak ma u nas na kopalniachteraz centralna panika .... mam w mieście kilka kopalń i kilku znajomych tam pracujących więc wiem z pierwszej ręki jakieś stare nowe zapomniane zasady które ktoś próbuje wyegzekwować , kontrole nic nie warte ..... kiedy ginie jeden górnik - nic się nie dzieje .... bez zmian ..... kiedy ginie 10-ciu jak w 2002 roku na KWK Jastrzębie na ten przykład albo teraz jeszcze więcej to panika panuje przez miesiąc ..... potem zapominają i wszystko wraca na stare tory..... to co się dzieje na kopalniach ..... fałszowanie albo ignorowanie wyników metanomierzy to standard ..... wszyscy wiedzą, wszyscy oko przymykają.... dopiero jak się coś stanie ..... tak jak teraz - znajdą se kozła ofiarnego i zaś się uspokoi do następnego razu..... kopalnia - spółka - święci nie są ..... wręcz przeciwnie kilka lat wstecz zginął mój przyjaciel .... został wciągnięty do taśmociągu ..... nie wiem jak to się stało, ale kopalnia wydała papiery że niby umarł na zawał ..... rodzina dostała tylko grosze.... a prezesi i dyrektorzy się po burdelach mercedesami rozbijają ..... jedno wielkie g...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.09.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Zakumałeś! Nie, nie kumam, tzn od początku rozmowy nie zmieniłem podejścia. Dlaczego przedtem myslałem źle teraz ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.09.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jajmar - powiem tak: skróty myślowe Adama i Barbossy nie zawsze czaję .... czasem muszę przeczytać kilka razy żeby zrozumieć ... a czasem dopytać przeczytaj jeszcze raz z otwartym na nowości światopoglądem albo dopytaj..... Adaś .... nie nerwuj się .... tak jest ten świat skonstruowany .... my- szaraczki to wiesz co se możemy ..... popyszczyć jedynie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.09.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jajmar - powiem tak: skróty myślowe Adama i Barbossy nie zawsze czaję .... czasem muszę przeczytać kilka razy żeby zrozumieć ... a czasem dopytać przeczytaj jeszcze raz z otwartym na nowości światopoglądem albo dopytaj..... ja już tyle oświecających żywców wlałem w siebie że jeśniej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 W ogóle czy dziś? Bo widzisz. Ja mam pamięć... Obejrzałem sobie kilka różnych audycji Cejrowskiego i nawet mi się podobały. Tyle, ze tam zarabiał na swoje konto. Nie na zlecenie. Wykładał bardzo jasno: Ma w dupie zaściankową Europę! Całą! Jest zakłamana, nieszczera, zmanieryzowana i obłudna. On woli naturalne i może czasem (dla niewprawnego - a on wprawny) szokujące zachowania ludów związanych z naturą. Szczególnie Amazońskich i podobnych. Ma, na jego szczęście, (jak przedstawiał) nie tylko Polskie obywatelstwo i jak go nadmiernie wnerwią tu - to jedzie "do siebie" gdzie jest otoczony ludźmi żyjącymi "prawdziwie". Opowiadał co widział i co przeżył. Jak w jego obecności sobie ktoś ukąszony coś traktował maczetą. A to rączkę, a to nóżkę a to coś innego, co wystawało i zostało ukąszone jaką gadzinką. A teraz mi tu , komediant jeden za dychę, pokazuje nawiedzonego i opowiada ,że jest powołany do ewangelizacji! Ewangelizacji wszystkich, wszędzie i bez względu na cenę i ocenę!!! Światowiec z Koziej Wólki! Poewangelizowałby sobie tam nad Amazonką, czy wpiepszył w kultowe lokalne obrzędy ze swą misją katechizacji i pokazał jak mu idzie! Tam jakoś rozumie, że musi krakać jak lokalne wrony, bo go zadziobią! Tu chce dziobać nas?! W imię tego, co ostentacyjnie odrzucił w komercyjnie sprzedawanych filmikach przyrodniczo- krajoznawczych? Ale zaangażowanego bez reszty pokazał przekonywająco! Tyle, że jak chce być postrzegany jako chłop światowy i światły - to trzymałby się jednej linii światopoglądowej, a nie tej, za którą mu akurat płacą... Tyle. Adam M. Można se popatrzeć poczytać i porównać z tym szoł co se w TVinfo dziś dał... http://www.cejrowski.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 " my- szaraczki to wiesz co se możemy ..... popyszczyć jedynie ..... " Dobrze, że humor dopisuje. Też znam ten kawał! : Eeee ! To u nas jest lepiej! U nas można narzekać! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Adaś ... a gdzie on tak dał d.... ? bo ja też go kojarzę tak jak Ty opowiadasz (zazdrościłam mu jak nie wiem tych podróży ) ... ale o tej ewnangelizacji to nic cholera nie wiem gdzieś Ty to obejrzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.09.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zaprosili pacana do TVinfo.Robił tam za kato-przeciwnika dla bardzo przytomnej babki.Zrobił za idiotę (ale to moje zdanie).Wymachiwał łapami, przerywał wypowiedzi i grzmiał, że obowiązkiem KAŻDEGO katolika jest ewangelizacja zawsze, wszędzie i bez względu na wszystko!Osrał jakiekolwiek prawa kogokolwiek do czegokolwiek w imię jedynie słusznej wiary.Wymowa była jasna: Watykan i ma i musi mieć wpływ na rządy i prawa wszystkich krajów bo jest jedynie słuszny...Żenada. Świadkowie Jehowy chodzą i tłumaczą. Tłumaczą każdemu, ale rozumieją, jak kto słuchać nie chce, nie ma czasu, nie lubi...On grzmiał. Był gotów łby ucinać dla wymuszenia posłuchu dla "jedynie słusznej argumentacji". Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.09.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jeszcze coś...Tu, podobno, w ponad 90% kraj jest katolicki.Pojechałby sobie tam, do siebie, i katechizował jakim kijem.Teren spory a ognia pokazał niemało, to pewnie za kilka lat otwarto by tam jaki oddział Watykanu.Może jaką drugą Kaplicę Sykstyńską by wystawili...No, on i ci nawróceni... Tyle, że pewnie by szybko o nim ucichło...Źle by nie było. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 24.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Się Adam, zjeżyłeś, jakby było o co. Mało kto żyje z wierności swoim poglądom i ideałom. A jak pracuje w / dla TV, to jeszcze rzadziej. Czemu Cię tak zdenerwował jeden występ, komercyjny w dodatku, jak wybrańcy tego narodu szaleją w podobny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 24.09.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mieć czy być? Co ważniejsze? Zbyt to kontrowersyjne w swej prostocie. A może tak? Żeby mieć, trzeba być, a żeby być, trzeba mieć. I nie tylko, że nie ma innej kolejności, ale nie ma też innej możliwości. Bo jeśli myślę, więc jestem, to nie ma nic. Więc po co pytać, skoro nie ma kogo. A to, o co pytasz nie myślą jest przecież. I takie tam blebleble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 25.09.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 "Się Adam, zjeżyłeś, jakby było o co..." Bo jest!Dr Joseph Paul Goebbels wykazał praktycznie - że każde kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą! Nie uśmiecha mi się życie według "jedynie słusznych praw i wartości" w kraju, który jest moim krajem!Jak kto ma rozum, to powinien swoje modły odprawiać w swej świątyni, obrzędy w gronie wiernych a stosunki społeczne opierać o obowiązujące prawa powszechne. Nie o prawo jakiej sekty czy grupy. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Zaprosili pacana do TVinfo. Robił tam za kato-przeciwnika dla bardzo przytomnej babki. Zrobił za idiotę (ale to moje zdanie). nie tylko Twoje adam_mk. rzadko ogladam tv - traf chcial ze na to wpadlam, jak - zgodnie z przykazaniem i imperatywem wewnetrznym - Rodzicow odwiedzalam. Wszyscy w komplecie siedzacy przez TV - lacznie z somsiadkami - wyciagneli takie same wnioski. I to jest pocieszajace Moze wywal telewizor - jako poczatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts