_ZBYCH_ 18.12.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Obiecałem, więc proszę - wszelkie informacje i ceny są tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 19.12.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Witam _Zbych_. Ja jestem średnio techniczny (a niby inżynier ), więc poprosze Cie o przetłumaczenie z polskiego na nasze czy: mając talerz Cyfry+, mają legalna kartę i płacąc sumiennie abonament -dzięki Cardsplitter będę mógł niezależnie oglądać inny kanał na każdym TV? I drugie: czy jest znana cena za tą ciekawostke? Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 19.12.2003 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2003 Trzeba mieć jeszcze dodatkowe dekodery w każdym punkcie odbioru TV oraz dwu lub cztero wyjściowy konwerter przy antenie (lub multiprzełącznik). Cardsplitter nie rozdziela sygnału antenowego, tylko przesyła do wielu dekoderów uprawnienia z jednej - oryginalnej karty.Cena od 350 za obsługę dwóch dekoderów. Każdy następny + 50 zł (max. 8 szt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts