lizusek 23.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam. Zabieram się za remont łazienki teraz. Nie wiem jednak od czego zacząć. Jak ją wyposażyć itp? Co byście polecili laikowi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 23.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 moze zaczniesz o rury zeby dziewczyna miala gdzie sie powiginac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lizusek 27.09.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 hehe. to już dawno mam ale nie w łazience. teraz chcę wyposażyć łazienkę może w jakiś hydromasaż. żeby było przyjemniej. przydało by się gdzieś to obejrzeć. Znacie takie miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 27.09.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 wroclaw Domar ul. Braniborska rownolegla do Legnickiejtam mozna obejrzec hydromasarze ( kupowalem wlasnie tam wyposarzenie lazienek ) i pewnie w kilku tysiacach innych miejsc w calej polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lizusek 27.09.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dzięki wielkie. ALe ja niestety jestem w wawie teraz i nie po drodze mi do wrocławia . Może ktoś wie coś o jakimś salonie w wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 27.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ok. wiec juz wiem, dlaczego w opisie nie podales gdzie mieszkasz warszawka wiadomo ps. bylem kiedys w stolycy i tez nie widzialem nigdzie sklepow z hydro-czym tam musialem sie skoncentrowac na dziurach w jezdni moze Ty tez tak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lizusek 28.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No nie . Ja już mam tak opanowaną trasę że omijam wszystkie dziury. Ale to offtop. Nadal nie mogę nic nigdzie znaleźć . Może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł gdzie szukać albo coś znalazł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts