furrlady 23.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No i mam problem:) Kupiliśmy mieszkanie na poddaszu, z dość dużymi skosami. Chcę je urządzić w nowoczesnym, a jednoczesnie "przytulnym" stylu. Chcemy wybudować dom i to mieszkanko w przyszłości bedzie sprzedawane, żeby spłacić częściowo kredyt, dlatego chciałabym, żeby spodobało się przyszłym nabywcom. Chodzi głównie o ściany. Chce je pomalować wybiórczo na ładny odcień szarego, połączyć ze srebrnym i do tego...własnie kolor czerwony czy zielony?? Tu własnie mam problem, który dobrać, żeby nie było mdło:)dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 24.09.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 fiolet pięknie komponuje się z szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 24.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Bardzo podobaja mi sie szare sciany w polaczeniu z fioletem albo rozem. Do tego biel i czern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
furrlady 24.09.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Fiolet powiadacie... Ja też uwielbiam fiolet i odcienie, teraz mam sypialnie w fioletach, i na nowym mieszkaniu też chcialabym, żeby ten kolor tam królował. Dlatego fiolet na razie odpada, nie chcialabym, żeby całe mieszkanie wygladało tak samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.09.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Do szarosci lepiej czerwien - w kontrascie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LovelyFairy 25.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 jeśli ma się podobać potencjalnym nabywcom zieleń (ciepły odcień, może oliwka), wydaje mi się najbezpieczniejszynie każdy lubi kontrast czerwień- szary, choć wygląda (jak dla mnie) bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimmi 01.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 zieleń (ciepły odcień, może oliwka), wydaje mi się najbezpieczniejszy nie każdy lubi kontrast czerwień- szary, Zdecydowanie. Przy tym chciałabym zauważyć, że takie kombinacje wyglądają lepiej, kiedy wybieramy ciemniejszy odcień szarego. Jednakże im ciemniejsze ściany, tym te skosy mogą wydawać się bardziej przytłaczające. Z drugiej strony jasny szary może się okazać zbyt nijaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 12.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Do szarego pasuje też dobrze pomarańczowy, jest kontrast i odrobina ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deborah83 11.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Też jestem za czerwonym. Oliwkowy może trochę mdło wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts