zk140t 23.09.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Idzie zima... Rozpoznaję to po pytaniach o kotłownie, kominy, kotły, podłogówkę i kominki... To są oczywiście bardzo ważne pytania. Ale nie najważniejsze... Ważniejsze od kotłowni są przygotowania domowników do sezonu zimowego. CZAS WIĘC WYGRZEBAĆ Z ZAKAMARKÓW ŁYŻWY, SANKI I NARTY. Wkrótce się przydadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ... SALON TO NIE KOTŁOWNIA! hmmm jakoś mam wrażenie że to już było. Może coś nowego ? Może jakieś uzasdnienie dlaczego nie ? Odrobina wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 NIeeeeeeeeeeeeeee nie chcę jeszcze raz niiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 23.09.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Taaaaak. Ważniejsze od pytania kiedy palić w ..... co tam kto ma, jest pytanie, kiedy zakładać opony zimowe w autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 23.09.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ... kiedy zakładać opony zimowe w autku... Nie wiem kiedy jest ten "najlepszy" moment na zmianę opon... Ja od kilkunastu lat wymieniam wtedy, gdy przez kilka kolejnych dni temperatura w południe utrzymuje się poniżej +6 stopni C. Zwykle wypada to pod koniec października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Taaaaak. Ważniejsze od pytania kiedy palić w ..... co tam kto ma, jest pytanie, kiedy zakładać opony zimowe w autku. Jeszcze nie zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 23.09.2009 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ... nie chcę jeszcze raz ... Może tak być jak jest teraz? Pytam, bo nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Teraz jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Taaaaak. Ważniejsze od pytania kiedy palić w ..... co tam kto ma, jest pytanie, kiedy zakładać opony zimowe w autku. Jeszcze nie zakładać ja jeszcze nie zdjęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Taaaaak. Ważniejsze od pytania kiedy palić w ..... co tam kto ma, jest pytanie, kiedy zakładać opony zimowe w autku. Jeszcze nie zakładać ja jeszcze nie zdjęłam To chyba już nie zdejmuj, o ile jeszcze coś z bieżnika zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Taaaaak. Ważniejsze od pytania kiedy palić w ..... co tam kto ma, jest pytanie, kiedy zakładać opony zimowe w autku. Jeszcze nie zakładać ja jeszcze nie zdjęłam To chyba już nie zdejmuj, o ile jeszcze coś z bieżnika zostało zostało,zostało co nieco a skoro mówicie, że zima idzie to już się zmieniać nie opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Taaaaak. Ważniejsze od pytania kiedy palić w ..... co tam kto ma, jest pytanie, kiedy zakładać opony zimowe w autku. Jeszcze nie zakładać ja jeszcze nie zdjęłam To chyba już nie zdejmuj, o ile jeszcze coś z bieżnika zostało zostało,zostało co nieco a skoro mówicie, że zima idzie to już się zmieniać nie opłaca I nie będziesz musiała stać w dłuuuuugaśniej kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 szczęściara ze mnie ale koła to se umię sama zmienić (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Taaaaak. Ważniejsze od pytania kiedy palić w ..... co tam kto ma, jest pytanie, kiedy zakładać opony zimowe w autku. Jeszcze nie zakładać ja jeszcze nie zdjęłam jak i ja ale nówki były to może cuś z bieżnika ocalało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Oj, marudzicie... tylko pół roku do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Oj, marudzicie... tylko pół roku do wiosny. Minie jak z bata strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.E.FemFem 24.09.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mieliśmy plan, żeby sie wprowadzić na Święta ale okazało się, że zapomnieliśmy podpisać umowę z gazownią Jeszcze nie składamy broni ale nadchodząca zima mnie nie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 25.09.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To nie ten dział.O łyżwach ,nartach itd jest w sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ważniejsze od kotłowni są przygotowania domowników do sezonu zimowego. CZAS WIĘC WYGRZEBAĆ Z ZAKAMARKÓW ŁYŻWY, SANKI I NARTY. Wkrótce się przydadzą... Patrząc na to jakie były poprzednie zimy to chyba bardziej przydatne mogą być kajaki i pontony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 albo mi się termometr spistolił, albo serio idzie ta zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts