domuś1719505698 24.09.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witam!Zakładam komentarze do dziennika. Wszystkie sugestie, uwagi i rady przyjmę z radością i pokorą.Prawdopodobnie obsługa forum zajmie mi chwilkę, ale zależy mi na upamiętnieniu wydarzeń i być może z Waszą pomocą uniknę wielu błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.09.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Trzymam za Was kciuki! Powodzenia!!! A domek piękny, i taki jakie uwielbiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 28.09.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Działka śliczna i położona świetnie.Powodzenia w przeciwnościach. Opisujcie wszystkie sprawy w załatwianiu spraw papierkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 29.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witaj! Powodzenia życzę! Działeczka bardzo fajna, zwłaszcza podoba mi się jej dwupoziomowość! A rzeczka graniczy z waszą działeczką? W projekcie naprawdę duże zmiany! Zapewne sporo za przeróbki zapłaciliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę!A Wam, moi drodzy życzę:- wanny szampana, seksu do rana,niech ciało swawoli, głowa nie boli,niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi!Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia! http://img96.imageshack.us/img96/6959/imprezasylwestrowaszamp.jpg Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się! Bądźcie tak mili i na rok 2010 przysyłajcie mi raczej: pieniądze, alkohol albo bony do biedronki. Szczęśliwego Nowego Roku 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts