_ZBYCH_ 18.12.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 Właśnie po raz drugi zepsuła mi się klawiarura w laptopie, buuu . Jakiś czas po upadku laptopa, klawiatura przestała częściowo działać - wymieniłem na nową. Teraz ta druga klawiatura zaczęła świrować (czyli to nie wina upadku laptopa ). Nie mogę na laptopie pracować, nie mogę pisać na forum, buuu . Może ktoś z was wie, gdzie mogę nabyć w rozsądnej cenie klawiaturę do laptopa Toshiba 4030 CDS (UE2005P01). Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.12.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 A ja właśnie zauważyłem w swoim pęknięcie przy zawiasie na klapie. Pewnie niedługo padnie mi matryca Na wszelki wypadek zarchiwizowałem dane. Nowa matryca to prawie nowy laptok Ale nie odpuszczę, zajeżdżę go do końca, a co Zobacz na http://www.wgk.com.pl może tam Ci jakoś pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 30.12.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Zbych, rozkręć, przeczyść , wszak jesteś biegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 30.12.2003 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Zbych, rozkręć, przeczyść , wszak jesteś biegły Dzięki Smoku za radę. Klawiatura jest nierozbieralna, ale ja ją rozebrałem . Niestety musiała być zalana, bo utleniła się część ścieżek . Sprawa nienaprawialna . Na razie posiłkuję się komputerem syna, ale przyzwyczaiłem się do swojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 30.12.2003 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Nie ma takiej rury coby nie można odetkać, ale na kamforę nie ma rady Ciężka sprawa, poszukaj na giełdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 30.12.2003 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Nie ma takiej rury coby nie można odetkać, ale na kamforę nie ma rady Ciężka sprawa, poszukaj na giełdach. Jestem już mądrzejszy o jedno doświadczenie. Teraz kupię sobie nówkę (360 zł ). Ta ostatnia była właśnie z giełdy i pewnie dla tego gość ją sprzedawał, bo była po zalaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.12.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Klawiatura to jeszcze nie tragedia - zawsze możesz podłączyć "stacjonarną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 31.12.2003 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Klawiatura to jeszcze nie tragedia - zawsze możesz podłączyć "stacjonarną" To zależy co w klawiaturze padnie. U mnie zwiera czasami przycisk TABULATOR i efekt jest taki, że przy odpalaniu laptopa pojawia się komunikat o wejściu w procedurę aktualizacji BIOS-a . Nie mogę całkowicie odpiąć klawiatury, bo laptop wyświetla Error . Jak widać, sprawa nie jestetaka prosta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.02.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Zwykła klawiatura za 20 zł dopięta do laptopa powinna załatwić sprawę. Tez tak czasem robię jak chcę wygodniej posiedzieć (czyli z nogami na stole ). A zablokowany klawisz po prostu wydłub i przeczyść wacikiem nasączonym spirytusem salicylowym styki. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 08.02.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Oj nie, nie salicylowym! Lepiej spirytusem czystym, w ostateczności zwykła wódeczką. Salicylany mogą się wytrącać i nawet w minimalnych ilościach mogą szkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 17.02.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 No cóż czas na nowy egzeplaż Buuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts