amalfi 09.04.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie mam doświadczenia z prysznicem we wnece, bo mam kabinę, która jest kłopotliwa w utrzymaniu czystości (wykończona drewnem, więc dochodzi jeszcze szorowanie drewnianej podłogi). Wygląda bardzo efektownie, ale gdybym się jeszcze raz decydowała na prysznic, to raczej bez kabiny, która jest moim zdaniem klaustrofobiczna i osobiście nie lubię z niej korzystać. jeśli chodzi o brodzik, to mam niski i jak się dba o to, aby był drożny, to nie ma problemu. Przerabiałam w jednym z mieszkań łazienkę z kabiną bez wanny i mi wanny bardzo brakowało. Teraz mam i wannę i kabinę i to rozwiązanie wydaje mi się najlepsze. Nawet bardzo mała wanna, ale moim zdaniem powinna być. Na przykład mycie włosów bez wchodzenia do kabiny, przepranie czegoś w rękach, no i czasem człowiek ma ochotę poleżeć w jakiej pianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 09.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) to zależy jak lubisz się kąpać. Ja teraz w domu mam 2 łazienki (w jedej prysznic, w drugiej prysznic i wanna). Mieszkam od ponad 4 miesięcy i jak na razie nie korzystałam z wanny, nawet nie mam na to ochoty. Jakbym nie miała miejsca i reszcie rodziny by to odpowiadało, to nie robiłabym wanny - z niej nie korzystam. Za to uważam,że duży (120x100) prysznic we wnęce jest fajny . Też przekonuję sie do pryszica bez brodzika (w obu mamy kafle na podzodze ) z czyszczeniem nie ma problemów. Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Monika_Gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts