Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Noszszsz kuuurna...

O pogodzie przeca... :lol:

czytać mi się wcześniej nie chciało a jakoś musiałem do rozmowy wejść. To jak o pogodzie to u mnie leje jak nie wiem co :)

(ja też wchodzę do wątku o pogodzie) a u nas dalej słoneczko świeci, chociaż zza chmurek :D

A ja tak jak Daggulka na antybiotykach :( więc prondu muszę sobie odmówić :( ale tylko do czwartku :D

na pocieszenie zaserwuję Ci Miss-kę. Powaga!!!

http://i.demotywatory.pl/uploads/1254051547_by_Hildzio_500.jpg

a na dworze słonko świeci ....

Jakie slonko :o U nas rano lało, teraz wieje, chyba faktycznie do dagi poszło :roll:

I od tej pogody to łeb mi......pęka :evil:

A tak w ogóle to dzieńdoberek :D

e tam jesień .... zima jaka bedzie mnie interesuje bo nie wiem czy se już kożuch na kulig kupować ... :D

Ania!

No to wychodzi na to, że jesień się sympatycznie zapowiada.

Ale z zimą to kaszana - ewentualne nartki na luty można szykować. Ale w lutym to u mnie w pracy szał-pał - AKCJA WIOSNA będzie i o urlopie to ja mogę zapomnieć :x

e tam jesień .... zima jaka bedzie mnie interesuje bo nie wiem czy se już kożuch na kulig kupować ... :D

Kupować, koniecznie kupować :D

Ach, pamietam, pamietam... te chwile... na ... jej... kozuchu... :D

Kupować, koniecznie kupować :D

eee tam ... miałam nadzieje, ze nagle odezwie sę z 20 facetów i powie :

nie , dziewczyny - nie kupujcie ... my was ogrzejemy ... :lol:

Ojjjjj, żebyś nie wykrakała!! :lol: :lol: Bo jak zaczną grzać... :roll:

przyjme dzielnie na klate wszystko .... :lol:

ale kozucha nie kupie ...nie lubie wszystkiego co sztywne i niewygodne :p ... może futerko? :roll: