Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak , ja z wami piłam ,a pod blokiem opierd... mi samochód ze sprzętu.Szkoda gadać

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Delfina7, a w której to Ci Świdnicy ten samochód obrobili???????

Tej pod Wrocławiem??? :o

Tak wląsnie tej pod Świdnicą , a czemu pytasz?

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bom tam rodzona!!! Dwadzieścia pierwszych lat swojego życia tam przemieszkałam :D Prawie cała moja najbliższa rodzina tam mieszka :D

... na ten czas ok

u mnie wiele się wydarzyło. Odbiłam się, nabrałam pewności siebie i jest mi z tym dobrze.

Trochę mnie nie było, ale to mnie bardzo cieszy :D

Tak trzymać :wink:

Dobrywieczorek wszystkim :D

ja sie określiłam , że może styczeń .... a reszta nie napisała ...

z tego wniosek, że albo im wszystko jedno , albo się nie wybierają :lol:

ja sie określiłam , że może styczeń .... a reszta nie napisała ...

z tego wniosek, że albo im wszystko jedno , albo się nie wybierają :lol:

Coś Ty, przecież mówili, że jadą :D

To chyba termin nie ma znaczenia :roll: :wink:

Bom tam rodzona!!! Dwadzieścia pierwszych lat swojego życia tam przemieszkałam :D Prawie cała moja najbliższa rodzina tam mieszka :D

A może się kiedyś spotkalyśmy , albo mieszkamy gdzieś obok rodzinki.;) Uczyłam się w piątce , apotem w ekonomiku.Teraz pomieszkujemy do konca miesiąca na Osiedlu młodych.

Teście przyjechali do nas z odsieczą . Czyli teściowa w chrakterze niani do dzieciaków co bym ja mogła jechać spokojnie na budowę , a teść - siła robocza. Przywiózł winko swojskie. I znów piję. :wink:

A może się kiedyś spotkalyśmy , albo mieszkamy gdzieś obok rodzinki.;) Uczyłam się w piątce , apotem w ekonomiku.Teraz pomieszkujemy do konca miesiąca na Osiedlu młodych.

Pewnie się nie spotkałyśmy (nie ta grupa wiekowa :lol: ), ja chodziłam do szesnastki, potem do trójki (bo klasa sportowa) i II LO.

Na Osiedlu Młodych mieszka moja mama 8)

dzień dobry :)

wpadłam tylko się przywitać przy kawusi bo dziesiejszy plan dnia mam napięty jak ....(dość wulgarne porównanie mi się nasunęło :oops: )

chciałąbym też na ten kulig się wprosić wiem że aniahuby i shell też chciałay kulig...bo dostałam info na priv. czy to ten sam???

termin jest mało ważny bo teraz w październiku to trudno określiś kiedy PAN ŚNIEG do nas zawita..ale miejsce jest ważne...ja tam nieśmiało proponuję coć bardziej bliżej gór....... :oops:

kulig bedzie wstyczniu w Istebbnej ...piekne tereny , góralskie klimaty ... Cieszka z Piotrem organizuję ... obecność obowiązkowa :D

juz teraz nie moge z radości na tyłku usiedzieć jak se pomyśle jak bedzie fajnie ... :oops: :lol:

Istebna....mmmmhhhh mniami nie bliżej już nie potrzebuję...

można by przy okazji na nartach pojeżdzić...ach ach....

idę założyć wątek na psychologu o pasjach...tam napiszę dlaczego....

http://i1.trekearth.com/photos/26887/004_widok.jpg

Istebna....mmmmhhhh mniami nie bliżej już nie potrzebuję...

można by przy okazji na nartach pojeżdzić...ach ach....

idę założyć wątek na psychologu o pasjach...tam napiszę dlaczego....

http://i1.trekearth.com/photos/26887/004_widok.jpg

Dobrze Ci mówić ja mam problemy decyzyjne obawiam sie ze próba nauki jazdy na nartach mogła by doprowadzic do pojechania nóg w dwóch różnych kierunkach i dojechałbym do domu w pozycji ginekologicznej chyba na dachu :lol: . To jest zgryz bo jak sie wyluzuje to bez nauki jazdy na nartach sie nie obejdzie jak znam zycie.

:o Bardziej bliżej niż w Istebnej?

To tylko 368 km spoko i jest 2 pasmówka (jaka jest to jest :-? ale jest :wink: ) i nie trzeba jechac przez zakopienke . Same pozytywy juz na etapie organizacyjnym