Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja teeeż!

Daga!

Wszystkiego naj naj, naaaajjjjj!!

Uściski z mokrej Galicji :lol:

PS. Wiecie co? - upadłam na głowę, ale cóż... w sobotę latałam i roznosiłam ogłoszenia o Kratce :oops:. A wieczorem zadzwoniła do mnie dziewczyna, że ją widziała dwa dni wcześniej w sąsiedniej miejscowości - z km, półtora ode mnie. Więc dawaj po nocy i w deszczu - szukać sierściucha. Nie znaleźliśmy jej, ale wczoraj kolejną porcję ogłoszeń porozwoziliśmy w tamtym rejonie...Nie miała baba kłopotu... ehhh...

dzięki , dzięki - kochana .... :D

a ja dziś jakaś słaba jestem .... zaraz rutinoscorbin , i do wyrka .... mam nadzieję, że w nic się toto nie rozwinie i rozejdzie po kościach....

ale ja wiem co jest powodem .... za płaszczykiem obleciałam dzis pół miasta .... pogoda do zadka a i tak nie kupiłam, bo teraz taka jakas dziwna moda , ze wszystko w pasie wiązane a ja pasków nienawidze .... taliowany mi trza - chyba w tygodniu pojadę do Rybnika .... Focus , Plaza .... tam na pewno cuś zakupie ... jak się po dzisiejszych eskapadach nie rozchoruje :roll:

napar z lipy z sokiem malinowym do poduszki proponuję

zdrówka życzę

Pozdrawiam,

Armidia

kobieto ... wszystko u mnie znajdziesz w spiżarce: koniak, szampan , piwo, jajcok , wóda, wińsko ..... ino skąd ja Ci wytrzasne napar z lipy ? :o :o :o