Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej...kleiłam w dzienniku ale tu też...czy wy widzieliście kogo mam od piątku w domu: kotku to dzieńdoberkowo, dzieńdoberkowo oto moja kotka :lol:

miał być Rademenes, ale to baba więc Rademenseska-została NESKA-czarna jak kawa :lol: :lol:

napiszcie coś o Waszych kocich pupilach, jak karmicie i jak doszliście z nimi do ładu...najbardziej mnie inetresuje pożywienie :o)

http://foto3.m.onet.pl/_m/b231ca99c86420c162a88f928d4d3167,12,19,0.jpg

Tomkwas kurcze ale fajnie...może wątek koci założymy bo widzę że my na tym samym etapie jesteśmy.... :lol: :lol:

jak zobaczyłam to zdjęcie że on pod stołem a dzieciaki wkoło to wypisz wymaluj od 2 dni u mnie się dzieje...kot pod naszym łóżkiem...to mąż, ja, tomek i Mat też pod łózkiem.... :lol: , Neska na dół my po schodach na dół no istny cyrk....to co zakładamy w kąciku zapaleńcó...idę tam popatrzeć czy nie ma już podobnego... :lol: :lol:

wasz też sie tak jeszce boi??????, Neska się chowa a te moje łajdaki już tak bardzo chcą ją tulić......

Cieszka - my se w czwaratek powarkujemy i pożywcujemy osobiście ... już się doczekać nie moge :D

Kto powarkuje lub pożywcuje ten owszem, a cóż ja, kierownica w łapie dopuszcza tylko kawę i herbatę :lol: :lol: :lol:

ożesz kuźwa .... to może Piotruś poprowadzi ? :roll: :D

Cieszka - my se w czwaratek powarkujemy i pożywcujemy osobiście ... już się doczekać nie moge :D

Kto powarkuje lub pożywcuje ten owszem, a cóż ja, kierownica w łapie dopuszcza tylko kawę i herbatę :lol: :lol: :lol:

ożesz kuźwa .... to może Piotruś poprowadzi ? :roll: :D

Lepiej nie, bo ja bardzo upierdliwa jestem i zawsze się czepiam kiedy On prowadzi moje auto :oops: :-? :roll:

A to za późno zredukuje, a to coś innego nie tak. Wiem, że to się do terapii nadaje takie zboczenie długojeżdżącego kierowcy. Dlatego kiedy jedziemy razem ja siedzę za kierownicą 8) :oops: :lol: