Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za życzenia wzajemnie :D

Nie mam rozdwojenia jaźni (bo tak się to chyba nazywa ..) wręcz przeciwnie zawsze wiadomo do czego zdążam ....

,, TAK JAK NIEWIELU, PO TRUPACH DO CELU "...

- pasuje ?...

- czy coś innego ? na tę szczególną okazję dziwnego zainteresowania mam wymyśleć ?

Łaskawie odnotowuję wysiłek włożony w sklecenie odpowiedzi. Wrodzone lenistwo nie pozwala mi się jednak zmusić do podchwycenia haczyka. Co kończy temat.

Kłaniam.

Bryyyyy...

Choć wcale on nie taki dobry... moje bliźniaczki są chore :x - dzisiaj zostały z babcią i dziadziem, ale nie wiem czy jutro do lekarza nie będe z nimi musiała pojechać. Na razie tylko gorączka, kaszelek bardzo sporadyczny...

Kratka się dalej nie znalazła :cry:, choć praktycznie codziennie jeżdżę wieczorem po okolicy i ją wołam...

Za to mam kolejnego sierściucha - też trikolorka, choć sierść krótka - przybłakała się do mojej kumpeli, zapchlona, ze świerzbem... Zabrałam, bo oczywiście mi się szkoda zrobiło. I jak ją wiozłam do domu to sobie myślałam, co zrobi mój małż, jak będziemy mieć 4 koty - bo cały czas mam jednak nadzieję, że Kratka sie znajdzie.

A mała charakterek ma! Ojjj maa! Obwarczała moje 5-cioletnie kocury, które nie życzą sobie być w jej towarzystwie i wola siedzieć na polu niż w domu z tą małą gadziną... Moja terierka z radosnym popiskiwaniem wystartowała do niej - jak do Kratki - żeby się pobawić, to myślałam, że się młoda zasyczy i Nadii oczy wydrapie... No porażka...Najlepiej się jej siedzi na półce od wieszaka na ganku - jak patrzy na wszystkich z góry.

Kordzina!

Twój sierściuch fajowy jest

ta fajowo to wczoraj siedział sobie z nami i oglądał film wieczorem :) mniej fajowo obudził nas o 5 i zażądał odprowadzenia do kuwety :o :o ...no to pieknie ledwo się pieluch pozbyłam i nauczyłam wszystkich czynności synków, to se teraz kotka wzięłam....

ale Neska się uspołecznia i asymiluje...i tak fajnie się bawi-wszystkim: katrką paieu, muchamy, butelką...butelki plastikowej sie boi... :lol: mam ubaw...

Aaa!! Kratka też się tak bawiła... Ta, to nie wie do czego służy coś przywiązane na sznurku - wcale nie poluje na to coś - siedzi i patrzy zdziwiona co od niej chcemy...

A w ogóle to fajne imię jej daliście... U nas sprawa otwarta jest... dziewczyny chcą, żeby Kratka była, ja się nie zgadzam - bo cały czas mam nadzieję, że Kratka się znajdzie. No i padł pomysł: Kratka 2 - żeby było krócej - Dwójka. Ale tak mi się jakoś głupio woła na nią.

ta fajowo to wczoraj siedział sobie z nami i oglądał film wieczorem :) mniej fajowo obudził nas o 5 i zażądał odprowadzenia do kuwety :o :o ...no to pieknie ledwo się pieluch pozbyłam i nauczyłam wszystkich czynności synków, to se teraz kotka wzięłam....

ale Neska się uspołecznia i asymiluje...i tak fajnie się bawi-wszystkim: katrką paieu, muchamy, butelką...butelki plastikowej sie boi... :lol: mam ubaw...

bedziesz miała ubaw, jak zacznie się mścić jak mój czarnuch. Dostał od syna w pysk, bo go zadrapał pazurem, to poszedł i wylał mu sie do butow. Jak potem chował buty, to zlał mu sie na plecak. Śmierdzi jak cholera.

Mam taki przyrząd, taką rurę aby se pazury ścierał. Nie uzywana, bo jej nie zaakceptował i preferuje wiklinowy kosz w łazience, odkąd zebrał parę razy scierą za drapanie krzeseł. Mogę wystawic na licytację charytatywną.

bedziesz miała ubaw, jak zacznie się mścić jak mój czarnuch. Dostał od syna w pysk, bo go zadrapał pazurem, to poszedł i wylał mu sie do butow. Jak potem chował buty, to zlał mu sie na plecak. Śmierdzi jak cholera.

Mam taki przyrząd, taką rurę aby se pazury ścierał. Nie uzywana, bo jej nie zaakceptował i preferuje wiklinowy kosz w łazience, odkąd zebrał parę razy scierą za drapanie krzeseł. Mogę wystawic na licytację charytatywną.

Rurę, kosz czy kocura :o

Mam taki przyrząd, taką rurę aby se pazury ścierał. Nie uzywana,

obawiam się ze chodzi o rurę, bo już określił jej stan... :-?

pytanie w jakim dziale ją wstawi:

-dekoracje

-dla strażaków

-dla zwierząt

- dla pań :wink:

już się boję....... :roll:

Ewentualnie dla hydraulików :roll: