Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Daga!

Przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia :-? Nienawidzę takich zagrań ze strony szkoły!

Jak se chcą przygotowywać to niech Panie same sobie tego szukają i się bawią - jak mają takie życzenie. A jak nie mają czasu i im się nie chce - to nie ma jasełek i przedstawień!

A tak w ogóle to wpadłam rzec dzień dobry!

Choć nastrój mam wisielczy, nic mi się nie chce, a tu pracować każą :x Moje dwie sztuki - średnia i bliźnię młodsze jeszcze u babci kiblują, bo w tamtym tygodniu na osi miały w okolicach 39st.

ej no ... nie jest tak źle ... ze wszystkim se poradze ... ino cobym tego aniołka skądś dorwała ... nigdzie ni ma ... jak nie znajde to jutro polece do szkoły i powiem jej że wszystko cud miód i orzeszki - że ja zrobię ino niech mi aniołka znajdzie :-? :roll: :lol:

a zebrania? na pierwszym siedze w ostatniej ławce przycupnieta coby mnie do trójcy nie wybrali ... a potem juz z górki - aże do jasełek :evil:

a serio - u starszej mamy dziennik elektroniczny - nie musze łazic do szkoły a i tak wiem czy była na wagarach i jakie ma oceny :wink: :lol:

u młodszej też pewnie bedzie - od 4 klasy ... jak dla mnie - dziennik elektroniczny to rewelka :D

:o

Dziennik elektroniczny?!

Cholerny świat! Permanentna inwigilacja! To już se dzieciak normalnie spieprzyć z lekcji nie może? W tych głupich miastach siedzą i osielstwa wymyślają. Szczęściem na wieś tak szybko ta zaraza nie dociera.

Jak sobie pomyślę, że za moich czasów by cóś takiego zrobiły .... Że też na nich kary nie ma ...

średnio co drugi dzień sprawdzam ... mam możliwość mailowania z nauczycielami , sprawdzenia ocen , frekwencji i ogłoszeń szkolnych ...

nazywa się "system kontroli LIBRUS" i dostep mam na hasło - fajne toto , fajne ... :D

Coś Wam wkleję :

CZAT Profil Nie masz nowych wiadomości Użytkownicy GrupySzukaj FAQ Regulamin Wyloguj [ MARTINA1 ]

Liczy się każda złotówka- życie małej Amelki!!

Forum Murator Strona Główna » Nasze odpowiedzi na prośbę o pomoc

Autor Wiadomość

waldi8321

DOMOWNIK FORUM (min. 500)

Wysłany: Nie, 22 Listopad 2009 22:13 Temat postu: Liczy się każda złotówka- życie małej Amelki!!

Witam wszystkich serdecznie! i zwracam się z prośbą o pomoc.....

Mała Amelka jest córeczką kuzynki mojego męża.W sierpniu tego roku wykryto u tego małego aniołka guz lewej półkuli,który niestety okazał się złośliwy....Lekarze w Polsce przeprowadzili już 6 operacji,ale nie są w stanie pomóc....Niezbędna jest operacja zagraniczna gamma-knife,ale to są koszty ponad 100 tys złotych,a w tym momencie dla rodziców Amelki taka kwota jest nieosiągalna....W imieniu naszym i przede wszystkim rodziców małej Amelki prosimy o jakąkolwiek pomoc....Mamy na myśli nie tylko pomoc finansową,ale również modlitwę.....Pomóżmy Amelce być znowu wesołą,beztroską i przede wszystkim zdrową dziewczynką.....

cd. w wątku pt. nasze odpowiedzi na prośbę o pomoc

Wróciłam właśnie z pracy i moje wqr...nie - eee... irytacja nie zna granic. Zgubiłąm komórkę wrrrr... :evil: Jakiś sqr... znalazł i zamiast oddać to czym prędzej wyłaczył :x :evil:.

Żebym to jeszcze miała jakiś wypaśny nowy aparat - no to jeszcze... A tu stara nokia - ze 4-5 lat chyba używana jak nie lepiej :evil:

Wszystkie kontakty poszły się paść!!!!!!!!!!

Wróciłam właśnie z pracy i moje wqr...nie - eee... irytacja nie zna granic. Zgubiłąm komórkę wrrrr... :evil: Jakiś sqr... znalazł i zamiast oddać to czym prędzej wyłaczył :x :evil:.

Żebym to jeszcze miała jakiś wypaśny nowy aparat - no to jeszcze... A tu stara nokia - ze 4-5 lat chyba używana jak nie lepiej :evil:

Wszystkie kontakty poszły się paść!!!!!!!!!!

Może gdzieś w samochodzie Ci wypadła, albo zostawiłaś wpracy :roll:

Cieszka!

Nie!!

Miałam ją w pracy, bo z niej korzystałam, a potem się zorientowałam, że nie mam. Szukałam tam gdzie łaziłam, poleciałam na monitoring zaraz...

Ale jak mi wypadła z kieszeni - ktoś musiał znaleźć i se wzion - chujanc jeden.

Pracuję na drugą fuchę w markecie, więc klientów jest od cholery. Jakiś cfaniaczek se zabrał... I od razu wyłączył... więc dobrze nie jest. Noo chyba, że jak zobaczy, że bez pinu nic nie zdziała - to uda głupa i odda do punktu obsługi klienta. :evil:

Cieszka!

Nie!!

Miałam ją w pracy, bo z niej korzystałam, a potem się zorientowałam, że nie mam. Szukałam tam gdzie łaziłam, poleciałam na monitoring zaraz...

Ale jak mi wypadła z kieszeni - ktoś musiał znaleźć i se wzion - chujanc jeden.

Pracuję na drugą fuchę w markecie, więc klientów jest od cholery. Jakiś cfaniaczek se zabrał... I od razu wyłączył... więc dobrze nie jest. Noo chyba, że jak zobaczy, że bez pinu nic nie zdziała - to uda głupa i odda do punktu obsługi klienta. :evil:

I to by była najlepsza wersja zakończenia, czego Ci życzę :wink:

Ano powiem, że popieram szczytną ideę.

A tak na marginesie, będąc ostatnio w empiku, rzuciłem okiem na pewien poczytny periodyk. I czego się dowiedziałem? Że cieszynianka ma w domu książek od metra. Czy tam, od sześciu metrów... :D

gdzie? gdzie? :o :o :o

przeczytałes w gazecie ? :o

ja tez chce .... szczegóły plis i to szybko ... :roll: