Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Boszsz Daga!

Dlaczego piszesz w tym samym czasie co ja?

To, że po 3 browcach - to ok (choć nie wyglądasz). Dla mnie te 3 browce to stanowczo za mało, żebym zaczęła śpiewać...

Ale nam z Cieszką biega o to, jak Ci się udało zaśpiewać z zamkniętą paszczą?? :lol:

Boszsz Daga!

Dlaczego piszesz w tym samym czasie co ja?

To, że po 3 browcach - to ok (choć nie wyglądasz). Dla mnie te 3 browce to stanowczo za mało, żebym zaczęła śpiewać...

Ale nam z Cieszką biega o to, jak Ci się udało zaśpiewać z zamkniętą paszczą?? :lol:

I co to było :o

Może "Cisza" :roll:

no i jak się śpiewa to przy niektórych sylabach przeca śpiewa się z półprzymkniętymi ustami - no i tak mi akurat fotke pstryknęli :roll:

a co Wy baby takie czepialskie dziś , hę? za mało alkoholu we krwi .... ?

:lol:

Daga!

Aaale masz paaazuurrrr.... :roll:

tia , pazurrr :roll:

żech se pierdyknęła tipsy tym razem morskoniebieskie i jak dziś się ubrałam i zobaczyłam że te kolory ni huhu nie grają z moją odzieżą to w dwie minuty (bo tyle miałam czasu do wyjścia) piznęłam na te tipsy bordowy brokatowy lakier ..... jeszcze nigdy w życiu tak prędko paznokci nie malowałam :oops: :lol:

warka pyyyyychaaaaa .... albo jeszcze nie wytrzeźwiałam albo już mam kaca .... :roll:

Ja - nauczona przykrym doświadczeniem z tipsami - nie robię ich... Raz żem se pierdyknęła... A jak mi pazury odrosły i cza je było ściągnąć to mi potem rok pazury do siebie dochodziły... Porażka totalna...

Ale cosik mi się widzi, że na uszach cza stanąć i wyhodować urodziwe do stycznia :lol:

Przeczytałam i edytowałam, żeby się nikt nie czepiał... :wink:

Nie ściągałam paznokci - tylko resztki tipsów na odrośniętych paznokciach :p

Ja - nauczona przykrym doświadczeniem z tipsami - nie robię ich... Raz żem se pierdyknęła... A jak mi pazury odrosły i cza je było ściągnąć to mi potem rok pazury do siebie dochodziły... Porażka totalna...

Ale cosik mi się widzi, że na uszach cza stanąć i wychodować urodziwe do stycznia :lol:

Będziesz się nimi nas czepiała :o