Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Baru - jak się robi tylko okazjonalnie raz - to nie warto , szkoda paznokci.

Ale ja po wybudowaniu i odstawieniu wiader z farba tudzież packi i szpachli - stwierdziłam, ze czas zrobić coś dla siebie , a że swoje paznokcie mi się rozczwarzają - takie mam słabe , to tipsy robie raz w miesiącu - za każdym razem inny wzorek i do paznokci swoich porozczwarzanych wrócić prędko nie zamierzam ....

a w ogóle laski ..... jeszcze 2 miechy do kuligu .... pojade se w piątek , na weekend ... za koniakowskimi stringami se po sklepach pochodze przynajmniej na spokojnie , a nie tak w biegu ... :roll: :wink: :lol:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak to jak, niechcący oczywiście :roll:

Cieszka!

Siedzę i kwiczę normalnie! Dobrze, że reszta rodziny na górze śpi w najlepsze, bo bym pobudziła!!

Daga!

Ja se właśnie tak jednorazowo pierdyknęłam, bo pazurów zero było, a się na ślub i wesele kumpeli jechało (aż do Poznania się zła kobieta od nas wyniesła) to cza było pokazać pazur ( i nie tylko :oops: ) we Wielkopolsce...

Baru - jak się robi tylko okazjonalnie raz - to nie warto , szkoda paznokci.

a w ogóle laski ..... jeszcze 2 miechy do kuligu .... pojade se w piątek , na weekend ... za koniakowskimi stringami se po sklepach pochodze przynajmniej na spokojnie , a nie tak w biegu ... :roll: :wink: :lol:

Wiem, że Pani Bluszcz napiernicza na szydełku i podejrzewam, że u niej może być taniej niż w sklepach :roll:

Nie narzekać, jak się miało zgrabne, to się takie nadal posiada, a jak ktoś miał krzywulce, to mu się przecież nie wyprostowały :roll: :-?

Jeno się otłuścić mogły... I celulit wylazł... :-? :D

Nawet jak się otłuściły to i tak kształt pozostał :wink:

A z lupą, to chyba nikt ich nie ogląda :o

Nooo, ode mnie też poszło... :oops:

I doszło i wcale jakieś "niegrzeczne" nie było :o

W skrytości liczyłam, że jakieś obsceniczne będzie :oops: :lol:

Noszsz... niby że jakie miałoby być?!

Dla mnie to i tak aż za dobrze... Przy "rurce"????? Jak ja z tańcem mocno na bakier jezdem (po czeźwości :oops: )