Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nooo, ode mnie też poszło... :oops:

I doszło i wcale jakieś "niegrzeczne" nie było :o

W skrytości liczyłam, że jakieś obsceniczne będzie :oops: :lol:

Noszsz... niby że jakie miałoby być?!

Dla mnie to i tak aż za dobrze... Przy "rurce"????? Jak ja z tańcem mocno na bakier jezdem (po czeźwości :oops: )

Nie przejmuj się, ja też :wink:

Ale się przyzwyczaiłam i już mi nawet muzyka w tańcu nie przeszkadza :lol:

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie przejmuj się, ja też :wink:

Ale się przyzwyczaiłam i już mi nawet muzyka w tańcu nie przeszkadza :lol:

Cieszka!Przybij piątkę :lol:

Mnie to też nie przeszkadza... Małż też się już przyzwyczaił... :wink:

PS.

Daga chyba sobie JUŻ poszła... :wink:

No, piątka :lol:

Przesyłam Ci ostrzeżenie przed szczepieniami p/grypie.

Chciałam to wstawić w odpowiednim wątku, ale nie umiem :roll:

Fi się nie przejmuj, podobno większe ma być lepsze :wink:

jezdem, nawet nie mam kaca - biorąc pod uwagę, iż warkę mieszałam z jakimiś niebieskimi drinami to cud nad wisłą :o :oops: :lol: ... gardło tez ok :wink:

rudy już "bez" ... jeszcze się z narkozy nie wybudził .... kuźwa , no niech się budzi bo na obiad jestem umówiona a go takiego niewybudzonego nie zostawię :-?

a coś Ty .... leży z rozdziawionym pyszczkiem bidulek , patrzyłam - oddycha .... pewnie jeszcze potrwa zanim się wybudzi :roll:

i skończyło się rumakowanie ..... przynajmniej na baby nie bedzie łaził ino na myszy u pańci polował ... :roll: :lol:

a coś Ty .... leży z rozdziawionym pyszczkiem bidulek , patrzyłam - oddycha .... pewnie jeszcze potrwa zanim się wybudzi :roll:

i skończyło się rumakowanie ..... przynajmniej na baby nie bedzie łaził ino na myszy u pańci polował ... :roll: :lol:

Tego bym nie była taka pewna :-?

Nasze leniwce kiedyś mieszkały w piwnicy razem z myszami :roll: , dopiero odpowiednia "pasza" dla myszek załatwiła sprawę :lol:

ja mam akurat szczęście ....i zołza i rudy łowią myszki .... a czasem się im zdarzy nornica czy jaszczurka ( z tego ostatniego dumna nie jestem i kiedy mogę ratuję - przeważnie przerażona zdobycz zdąży zgubić już ogon)

jednym słowem .... nic się nie uchowa :roll:

jedyne pierniczone nornice mi ostatnio działkę ryją .... ale kupię odstraszacz ultradźwiękowy i bedzie po sprawie ....

ja mam akurat szczęście ....i zołza i rudy łowią myszki .... a czasem się im zdarzy nornica czy jaszczurka ( z tego ostatniego dumna nie jestem i kiedy mogę ratuję - przeważnie przerażona zdobycz zdąży zgubić już ogon)

jednym słowem .... nic się nie uchowa :roll:

jedyne pierniczone nornice mi ostatnio działkę ryją .... ale kupię odstraszacz ultradźwiękowy i bedzie po sprawie ....

Przerabialiśmy, na nasze nornice nie działa :-?

i jak tam z wieczorka?

u mnie nerwowo - rudy po narkozie nie może dojść do siebie :-? ... 9 godzin a ten dalej śpi ... podniósł się na chwilę , ale od razu upadł i nadal śpi ....

kurde - może mu za dużo dali .... :(