Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wiem, wiem ... kurde ..... ale zołza jakoś szybciej się podniosła , Fiduś vel czarny bez też szybciej ....

ale co racja to racja .... każde zwierzę inaczej ....

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć

No, chwilę mnie nie było i jak się towarzystwo rozpisało, przekrój tematów, od tipsów i cellitu po tematy alkoholowo weterynaryjne (że o karaoke nie wspomnę), i tyle zaległości musiałem przeczytać :D

pozdrawiam

Tinek ....no jesteś , synu marnotrawny - jesteś wreszcie ... jak tam córy? grzeczne , zdrowe? :D
Tinek ....no jesteś , synu marnotrawny - jesteś wreszcie ... jak tam córy? grzeczne , zdrowe? :D

Ja byłem trochę, ale Ciebie nie było.

Dziewczyny zdrowe (choć coś Madzie brało, ale metodami domowymi wyleczona), a dałem też fotki są tu (na końcu wewontku)

pozdrawiam

TINEK

No witam szanowne towarzystwo poandrzejkowo.

W moim przypadku łatwo nie jest... jak się obleciało dwie imprezy u dwóch Andrzejów to jak może być dobrze?? Idę się kurować...

Daga!

Jak rudy?

Rudy w środku nocy się przebudził i płakał niemiłosiernie , więc go wzięłam do łóżka i śmy spali razem do rana :roll:

a dziś jeszcze taki nieco podsypiający , ale już jest ok ....

a wiesz , Baru że człowiek to się leczy tym co mu zaszkodziło ? :wink: :lol:

a wiesz , Baru że człowiek to się leczy tym co mu zaszkodziło ? :wink: :lol:

O boszszsz!! NIEEEEE!! Tylko nie to!! :lol:

W końcu przeca jutro do pracy trza autem jechać...

Super super... Ahh nawet nie wiesz jak bardzo chcialbym miec swoje...

no to do roboty :wink:

noż prawdziwy facet .... zero romantyzmu .... a gdzie: świece , nastrój .... tak od razu do roboty i już ? :wink: :lol:

Baru .... dasz rade,wierze w Ciebie .... :D

ja chyba se zrobię odwyk bo mi się po alkoholu szczerość włącza i pierdoły wypisuję ... rozmiękam się na starość czy ki ch.... ? :-? :oops: :lol:

czy ktoś miał jeszcze taki dupiaty poniedziałek jak ja? :evil:

najgorsze, że reszta tygodnia wale nie zapowiada się lepiej :-?

mam ochotę pernicznąć wszystkim , wziąć urlop którego notabene nie mam możliwości dostać :evil: i wyjechać na tydzień sama wyłączając telefon ... :roll:

a bo do d..... to wszystko .....

zimno, ciemno ,w pracy zapiernicz, do lata daleko .... ciulato i tyle ... :-?

Oj, bywają takie dni paskudne, ale nie można się dać przygnębić 8)

Dzisiaj wróciłam z pracy po 20-tej i ręka, noga oraz głowa są jakieś oklapnięte, ale nie dam się :evil:

Na przekór zmęczeniu będę dzielna 8)

Zaraz zrobię sobie dobrej herbaty :wink:

a bo do d..... to wszystko .....

zimno, ciemno ,w pracy zapiernicz, do lata daleko .... ciulato i tyle ... :-?

oj tam ,oj tam :D

zimno Cię zakonserwuje,praca cię uszlachetni ,aby do świąt potem szybko nowy rok a od nowego roku dnia juz przybywa i coraz lepiej....

Tak se mów :D