Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a bo do d..... to wszystko .....

zimno, ciemno ,w pracy zapiernicz, do lata daleko .... ciulato i tyle ... :-?

oj tam ,oj tam :D

zimno Cię zakonserwuje,praca cię uszlachetni ,aby do świąt potem szybko nowy rok a od nowego roku dnia juz przybywa i coraz lepiej....

Tak se mów :D

:o :o :o

Za wyjątkiem tego konserwującego zimna resztę mi z ust wyjęłaś, bo właśnie sama siebie tak pocieszam :D :lol:

Cieszka z tym zimnem to jaja oczywiście bo ja niskociśnieniowiec i sinieję na komendę ale jak sobie przypomnę ,że była taka generałowa Zajączkowa która spała z lodem pod łózkiem bo zimno konserwuje...no własnie jak sobie to przypomnę ,i że miała adoratorów do póznej starości no to cóz...niech będzie trochę zimno :D

Cieszka z tym zimnem to jaja oczywiście bo ja niskociśnieniowiec i sinieję na komendę ale jak sobie przypomnę ,że była taka generałowa Zajączkowa która spała z lodem pod łózkiem bo zimno konserwuje...no własnie jak sobie to przypomnę ,i że miała adoratorów do póznej starości no to cóz...niech będzie trochę zimno :D

No właśnie o niej czytałam, że będąc kobietą osiemdziesięcioletnią miała dwudziestolilkuletnich adoratorów :o :o :o

Ale jak sobie wyobraziłam spanie w takich warunkach, jedzenie tylko zimnych potraw, bo podobno tak jadła (uwielbiam zupy, gorące dania), to sobie pomyślałam, że pierniczę takie koszty adoracji i wszystkich adoratorów do kupy :evil: i tak nie wiem czy osiemdziesiątki dożyję, więc w ciepełku ukochanym (bo mi zawsze zimno) dotrwam do kresu na tym padole i bez tych dodatkowych atrakcji :D

I też będzie wesoło

:roll:

Co wy tak negatywnie od poniedziałku zaczynacie :o

Ja też nie rozumiem :wink: Właśnie przypomniało mi się, że jutro ma nam hydraulik piec montować, piec ma stać w piwnicy. Do piwnicy przechodzi się przez garaż, w którym zalegają cztery metry drzewa brzozowego do kominka (suszy się ... czytaj - prędzej zgnije :roll: ). Taka laska jak ja to między tą stertą drzewa, a ścianą się przeciśnie, ale jak chłopaki tamtędy piec przeniosą lepiej nie pytajcie. Mówię o tym mężowi: a On stwierdził, że będziemy robić wielkie oczy, niby że nie wiemy kto nam to drzewo do garażu podrzucił :o

:roll:

Co wy tak negatywnie od poniedziałku zaczynacie :o

Ja też nie rozumiem :wink: Właśnie przypomniało mi się, że jutro ma nam hydraulik piec montować, piec ma stać w piwnicy. Do piwnicy przechodzi się przez garaż, w którym zalegają cztery metry drzewa brzozowego do kominka (suszy się ... czytaj - prędzej zgnije :roll: ). Taka laska jak ja to między tą stertą drzewa, a ścianą się przeciśnie, ale jak chłopaki tamtędy piec przeniosą lepiej nie pytajcie. Mówię o tym mężowi: a On stwierdził, że będziemy robić wielkie oczy, niby że nie wiemy kto nam to drzewo do garażu podrzucił :o

Pomysłowy :D :D :D

Ale chyba aż tak wąsko tam nie jest, skoro ja się zmieściłam :wink:

jestem, jestem ....

dziś mam od rana tak zakręcony dzień, że masakra ....

zakręcony - bo już myślami od rana przy pracy bo szef dzis przyjechał z wizytacją :-?

tradycyjnie rano w pośpiechu , młodą do auta z tyłu wepchałam, tornister do bagażnika , wyciągnęłam klucze do auta z kieszeni płaszcza , odpaliłam , pojechałam do miasta ....

zawiozłam młodą do szkoły , zajeżdżam pod biuro , sięgam do tyłu po torebke jak zwykle ... i ....

ch.... bombki strzelił choinki nie bedzie ....

torebki nie ma .... :o

cofnęłam się myslami .... i zimny pot mnie oblał ... została w holu :evil: a w niej klucze do biura , telefon służbowy , portfel, prawo jazdy .... itd :oops:

godzina 8.55 ... szef w drodze .... :-?

resztkami przytomnosci umysłu zadzwoniłam do pracowwnicy która poległa na grype żeby ubierała szlafrok bo bede za minute po klucze zapasowe ....

zdążyłam ... byłam trzy minuty przed nim ... na szczęście nie pytał dlaczego na komórki do klientów dzwonię ze stacjonarnego :evil:

a teraz - po cięzkim dniu prania mózgu i kontroli swojego zachowania oraz powstrzymywania emocji także negatywnych w kontekście nowych pomysłów szefa - mam wsiąść w samochód i wrócić na wioche do domu mijając po drodze tradycyjnie ze dwa partole mając świadomość , że prawko i papiery auta zostały w domu .... :oops:

życzcie powodzenia ... :roll:

dzieńdoberek , ludziska ....

Baru .... najlepszego z okazji imienin :D

jakoś tak dziś .... w dupie mam robote ... skoro wszystko czekało do piątku i nikt mi głowy nie urwał to jak poczeka do poniedziałku to też mi nie urwą :oops: :lol:

No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... :roll:

wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ...

http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm

kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie

boszsszszz.... jakie pustki .... :roll:

chyba mnie coś rozbiera i nie jest to własny osobisty małż :-?

właśnie wstałam po kilkugodzinnym spanku - zimno mi jakoś , słaba jakaś jezdem.... dobijcie mnie zanim mnie na ament rozbierze ....bo jak jezdem chora to jezdem agresywna i upierdliwa ..... :-?