Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny, parzyć ziółka, łykać witaminki, stosować domowe wynalazki jak syrop z cebuli i inne takie, wyspać się dobrze, inhalacje jakie zrobić, albo co tylko się da i zdrowieć zaraz :roll:

Chętnie bym sobie z Wami posiedziała, ale muszę się zbierać, więc zajrzę do Was późnym wieczorem w niedzielę.Życzę zdrówka :D

jestem jestem....

Kkkkkkkkkkkkkkkkkkuuurrrrr....................aaaaa mój syn ma ospę...2 dni już nie śpię bo go swędzi.....a w pracy urwanie głowy bo alkohol wyborny wszyscy na weekend mikołajkowy chcą kupować...masakra....

czy ktoś ma sprawdzone sposoby jak szybko sie pozbyć ospy????????????????

w niedzielę? To szybko znowu bedą brudne!

e tam .... ja nieprzesądna :wink: :lol:

ale małż się zbuntował ... stwierdził, ze ma dziś seksualny stosunek do pracy i zaszantażował mnie normalnie :-?

Mię się nie udalo... musiałem obiad gotować! prawie płakałem... :cry:

Daga!

Dzięki za życzenia! :D

Se z rozpyndu jeszcze manicure walłam, taki fajny wzorek mam...

a seksu nie będzie? :o :o :o

A co ma seks do fryzjera i kosmetyczki?! :o - to po pierwsze...

A po drugie: specjalnie se wolne wzienam, żeby te fryzjery, kosmetyczki i inne takie załatwić w tym czasie, kiedy z reguły w pracy bywam. Czyli wieczór wolny był :roll:

Mię się nie udalo... musiałem obiad gotować! prawie płakałem... :cry:

a ja jednak pomyłam okna ... w całej chałupie ... powiesiłam świeże firanki .... ide wyprasować zasłonki do salonu i mam fajrant ....

zrąbana jestem że masakra .... jakiś masaż by się przydał .... :roll:

Daga!

No hardcore jakiś odwaliłaś! Ja umyłam okna na dole kilka tygodni temu jak było ciepło...

Górę zostawiłam "na potem" :-?, ale kiedy to POTEM nadejdzie - tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.

Za to w sobotę uprałam wszystkie firanki - chromolę, że w brudnych oknach wiszą. Będę mieć wenę i czas - okna będą czyste.

a seksu nie będzie? :o :o :o

A co ma seks do fryzjera i kosmetyczki?! :o - to po pierwsze...

A po drugie: specjalnie se wolne wzienam, żeby te fryzjery, kosmetyczki i inne takie załatwić w tym czasie, kiedy z reguły w pracy bywam. Czyli wieczór wolny był :roll:

sądziłem, ześ taka zajmnięta manicurami i piórami, że przed północą nie zdązysz...

Daga!

No hardcore jakiś odwaliłaś!

10 ściennych w tym 3 balkonowe + 5 dachowych + firanki i zasłonki .... masakra jakaś :-?

zawsze mi małż pomagał , ale dzisiaj sama się wzięłam za robotę - chyba potrzebowałam takiego wysiłku fizycznego , bo zrąbana jestem co prawda na max , ale w duszy spokojniejsza :wink:

za dużo stresów ostatnio ... :roll:

Retro ... powybijam następnym razem .... pzynajmniej rozważę :wink: :D