Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

jestem jestem....

Kkkkkkkkkkkkkkkkkkuuurrrrr....................aaaaa mój syn ma ospę...2 dni już nie śpię bo go swędzi.....a w pracy urwanie głowy bo alkohol wyborny wszyscy na weekend mikołajkowy chcą kupować...masakra....

czy ktoś ma sprawdzone sposoby jak szybko sie pozbyć ospy????????????????

Współczuję, ospy się nie pozbędziesz szybko. Są smarowidła na skórę - takie miętowe pasty (nie gencjana) i tyle...trzeba czekać. Drugi syn miał wcześniej ospę? Jak nie to za 2 tyg zachoruje - na to chyba nie ma mocnych :(

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no właśnie nie miał...ale podobno jest taki lek hevirax- pójdę jutro do przychodni i karze sobie zapisać bo oczywi jestem dziś w pracy i nie mam kiedy pójść... :evil: ale powiem ci ze on ma ta odmianę...duże krosty mega- ale jest ich mało i juz wysychają a to 2 dzień nie widzę wiecej nowych...a wy już mieliście...za chwilę shell napisze ze ma...bo u nas w przedszkolu to teraz plaga... :lol: nic trza przeżyć!!!!!!!!!!!!!!

no właśnie nie miał...ale podobno jest taki lek hevirax- pójdę jutro do przychodni i karze sobie zapisać bo oczywi jestem dziś w pracy i nie mam kiedy pójść... :evil: ale powiem ci ze on ma ta odmianę...duże krosty mega- ale jest ich mało i juz wysychają a to 2 dzień nie widzę wiecej nowych...a wy już mieliście...za chwilę shell napisze ze ma...bo u nas w przedszkolu to teraz plaga... :lol: nic trza przeżyć!!!!!!!!!!!!!!

My już mamy zaliczone :D

Ale ospa zaraża przed wysypką - 2 tygodnie wcześniej, więc drugie dziecko najprawdopodobniej już jest zarażone, teraz tylko trzeba czekać na wyklucie.

Nie pytam których ,tylko serdeczności przesyłam :D

Cieszka-sto lat :D

Jak to których :o jak zwykle osiemnastych :lol: :lol: :lol:

Dziękuję i zapraszam:

http://img205.imageshack.us/img205/1001/rest5591951.jpg

http://img205.imageshack.us/img205/3514/whiskycolleckshun1.jpg

:D

Wszystkiego NAJ (w czasie się zmieściłem - u mnie jeszcze przed północą) ... pozwól, że sobię uzupełnię szklaneczkę z "barku" powyżej :lol: (choć strasznie ktoś na tych półeczkach narozrabiał ... "single malt" pomieszał z "kupażowaną" i jeszcze na dodatek podlejsze gatunki poustawiał obok tych zacniejszych /np Biały Konik obok Chivas, burbon obok szkockiej, itd/) :lol: ... zagryźć można ładnie wyglądającym "zampone" :lol: :wink:

raz jeszcze wszystkiego NAJ wraz z pozdróweczkami

jezzzuse ... jakie pustki tutaj som :lol:

rodzice remontują mieszkanie ... poprosili o pomoc - byłam im wczoraj kuchnie pomóc wybrać ... dziś jadę po kafelki :lol:

mój chop sie pyta wczoraj :"to kto to w końcu remontuje- ty czy oni ?" :oops: :lol:

no ale czy to ważneeeee :roll: ... jadę dziś do marketów budowlanych jak za starych dobrych czasów :lol:

cholernie niesprawiedliwe to wszystko ..... :cry: :cry: :cry:

http://forum.muratordom.pl/mamy-na-forum-kolejne-potrzebujace-dziecko-pomozmy,t174786.htm

jedyna rzecz na świecie której bólu wewnętrznego nie potrafię sobie wyobrazić: śmierć dziecka .... chyba bym tego nie przeżyła ....

Gość elutek

cieszulek :wink: specjalnie dla Ciebie - horoskop z bardzo starej księgi :)

no i spóźnione, ale bardzo szczere - STO LAT!!! :D

"Kto urodził się dnia 7 grudnia - wesoły, dowcipny, łatwy w obejściu

charakter jego jest miły, przyjazny i nie okazuje żadnej szorstkości w stosunkach, o ile nie jest

podrażniony. Trzeba dodać, że jest to człowiek niezwykle wrażliwy, a jego napięcie nerwowe jest bardzo silne

i to może być powodem pewnej drażliwości.

Naogół posiada usposobienie wesołe z pewnemi cechami młodzieńczości. Prędko można go rozgniewać,

a jeszcze prędzej ułagodzić.

Umysł jest przenikliwy, wytrwały, ambitny, potrafi dostosowywać się do innych a swe plany i teorie zręcznie realizuje w życiu.

Żywy, ruchliwy, przedsiębiorczy, wyrozumiały - spełnia dobre uczynki nie troszcząc się o to,

czy spotkają się one z należytem uznaniem.

Czego się strzec winien?

Grozi mu, że nie potrafi się utrzymać dłużej na dobrym stanowisku, jakie uda mu się zająć.

Pragnie szybko skończyć to, co raz już zaczął,

a jego nieustanna czujność, niezwykła bystrość i pracowitość - nieraz jest męczącą dla otoczenia"

:wink:

Gość elutek
Dzięki Elutku za życzenia i za charakterystykę :D

:o która o dziwo jakaś taka pasująca poza tą pracowitością i łatwym obejściem (moi bliscy by się uśmiali, bo przekorne stworzenie jestem :oops: :-? )

:lol: :lol: :lol:

najważniejsze, żeby to się zgadzało:

nie okazuje żadnej szorstkości w stosunkach

8) :wink:

Dzięki Elutku za życzenia i za charakterystykę :D

:o która o dziwo jakaś taka pasująca poza tą pracowitością i łatwym obejściem (moi bliscy by się uśmiali, bo przekorne stworzenie jestem :oops: :-? )

:lol: :lol: :lol:

najważniejsze, żeby to się zgadzało:

nie okazuje żadnej szorstkości w stosunkach

8) :wink:

Niestety czasem okazjue, czego się bardzo wstydzi i żałuje :oops: :-?