Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A znacie jakąś dietę, żeby przytyć?

Tak z 5 kg w pół roku chociaż.

Ja w pół roku zrobiłem prawie 11 kg :D Wbrew pozorom to strasznie mozolne zajęcie :-? Mój aktywny tryb życie wydawałoby się, że wyklucza jakikolwiek przyrost masy..siatkówka, rower, no i generalnie sporo pracy ale postanowiłem, że się za siebie biorę :wink: no i jedziesz 5-7 posiłków dziennie, węglowodany, białka, dużo owoców i warzyw, ale przede wszystkim ZDROWO. Oliwa z oliwek łyżka dziennie, jeśli lubisz to omlecik napakowany jakimiś płatkami owsianymi czy innym ustrojstwem, posiłek przed samym spaniem... Ja do tego dorzucam porcję ćwiczeń..miała być siłownia, ale na to już brak czasu. Wolę w domu przerzucić parę kilogramów :wink: Powodzenia i samozaparcia :wink:

dzisiaj naprzeciwko po osiedlowej dróżce zapier.... taki chojrak na letnich oponkach .... ślicznie go woziło- jak po szkle szedł .... mało mi na masce nie wylądował .... :-?

nie cierpię zimny ... ciepłolubne stworzenie jezdem , a prowadzenie samochodu w tych watunkach nie należy do mojego hobby ..... :roll:

hej..

no i są uroki mieszkania...na...na ....no na środku pola.... 8)

ledwo wyjechałysmy z przyjaciółką do pracy...a jak wrócę ...wolę nie wiedzieć....no i śnieg mamy...a w Opoliewie do też rarytas..dzieciaki się cieszą, ja mniej...chociaż powiem wam że tak czysto się u Nas zrobiło nie widać tych pozostałości budowlanych...

dlaczego nie dałam dzieciom dziś spodni narciarskich do przedszkola tego nie wiem :evil: zła jestem bo na 100% wyjdą na plac zabaw i wrócą przmoczone....a ja przeciez dalej czekam na ospe drugiego delikwenta!!!!! czy jest opcja że się nie zaraził????? chyba nie ma :roll:

To po co prowadzisz? Nóżki ktoś up..dolił?

tia .... 10km do roboty dwa razy dziennie ..... :roll: :wink:

od piątej rano byś spokojnie zaszła na czas!

kurna, ktoś mi emotikony up...dolił i nie wchodzą, ani color, ani zmniejszenie... nic nie działa i jak tu nie kląć!!!

no masz racje ... i jak tu , Retro - nie kląć ... :wink: :lol:

kordzina- to są własnie uroki mieszkania na zadupiu ... mam zimą to samo ...

wyjechac - wyjechałam, jak wróce co się bedzie działo - też za chiny nie wiem ... :roll:

a z ospą .... na dwoje babka wróżyła ... ale raczej obstawiałabym, że bedzie miał i drugi ... u mnie młodsza złapała po starszej ...

A ja nie muszę z domku się ruszać :D

siedzę przy duuużym oknie z widokiem na piękną zimę i cieszę się że nie muszę wychodzić :D przy oknie ma karmniczek dla ptaszków i pełno w nim sikorek wróbelków i nawet dzięcioł przyleciał :D

Sielana po prostu :)

Kordzina ospy u drugiego mogłaś nie zauważyć , mógł mieć jednego pryszcza na głowie albo doopie i żadnych więcej objawów :wink:

Moje stare dziecko(15l ) wpychane we wszystkie ogniska zakaźnych chorób nigdy nic nie złapał :roll: albo bezobjawowo przeszedł , młoda przeżyła ospę w żłobku i przedszkolu i też nie złapała (chyba :roll: )

ide sie przebrać w dresik wygodny , pochłonąć coś bo dziś z rzeczy do buzi za cały dzień to jeno dwie kawki .... a potem se łotworze bezczelnie Wareczke i bede się napawać ciepełkiem w domu podczas kiedy na dworze trzaskający mróz... :D

ktoś jeszcze? :D

ide sie przebrać w dresik wygodny , pochłonąć coś bo dziś z rzeczy do buzi za cały dzień to jeno dwie kawki .... a potem se łotworze bezczelnie Wareczke i bede się napawać ciepełkiem w domu podczas kiedy na dworze trzaskający mróz... :D

ktoś jeszcze? :D

Ja też zaraz będę wtryniać obiadek :D

A do drugiego dania jest dzisiaj taki nietypowy kompot, Warka się nazywa :lol: