Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

takie mam ....

http://img684.imageshack.us/img684/7684/pazurki12.jpg

ide se wkleić na pamiątkę do dziennika budowy , bo w styczniu na kulig bede miała inne .... kuźwa .... chyba mam hopla na punkcie żarówiastych paznokci - im bardziej nienormalne tym bardziej mi sie podobają :oops: :lol:

Ja zaraz będem żłopał Perłę, bo po dzisiejszym dniu już wymiękam :-? Jak tam przygotowania do świąt? :wink:

jakie przygotowania? :o

na Wigilię do mamy idziemy .... dania co mam przygotować to jutro przygotuję .... na lajcie wszystko ... :D

małż przy ostatnich turkusowych żarówach się w głowe popukał .... a teraz zapytał czy mi cuś na paznokcie narobiło :lol: :lol: :lol:

uwielbiam żarówiaste paznokcie i żarówiaste włosy .... boszszszz ... na starość mi odbiło :oops: :lol:

a w ogóle , to odbębniłam zakupy ... jutro jeno chate ogarne bo w piątek mamy gości .... i fajrant... :D

.... boszszszz ... na starość mi odbiło :oops: :lol:

nie przejmuj się, ja na stare lata wpadłam na pomysł, żeby sobie dziarę zrobić :roll:

a pazury długie i kolorowe też kiedyś nosiłam, ale w stajni zdecydowanie nie zdają egzaminu :wink: :lol:

zakupy dzisiaj ostatnie zrobiłam, jeszcze tylko psa wyczesać i można świętować :lol:

Pozdrawiam,

Armidia

nie przejmuj się, ja na stare lata wpadłam na pomysł, żeby sobie dziarę zrobić :roll:

a powiem Ci , że miałam kilka okazji (przy okazji jak se mój małż robił - ma trzy fajne dziary - dwa tribale i smoka ) .... ale się wtedy nie zdecydowałam ....

jakiś rok temu kumpel wyrysował dla mnie skorpionka (mój zodiak) w tribalu specjalnie dla mnie ... ale wyjechał za granicę i nie zdążyłam ... :roll:

i jakoś tak ..... ale nie powiem, żeby mnie nie korciło .... :oops: :D

w którym miejscu masz dziarę?

no właśnie jeszcze nie mam, ale chcę na plecach, na prawej łopatce - jeszcze nawet nie wiem, co by to miało być, ale mój brat podłapał pomysł, bo też chce dziarę i już zapowiedział, że mi tematu nie odpuści :lol:

no to pewnie Święta spędzę na szukaniu inspiracji do dziary :wink:

Pozdrawiam,

Armidia

Ło w mordę, sołtys był przyjechał rowerem do miasta, przywiózł kiełbasę z nowej dziczyzny, co ją był skłusował rowerem na podwórku... i niech mi tu nikt Warką geby nie wyciera... takie trunki my wypili, takie trunki...

:D :D :D

ja mam w spiżarce wiśniówkę domowej maminej roboty na spirytusie ... ale nie moge tknąć bo to dla coolibraa do flaszki wylicytowanej .... na kulig mu musze zatargać ... :-? :oops: :roll:

ale nic to .... jest jeszcze martini ..... tyle, że chyba już nie dam rady .... :roll:

jak tam humory poświąteczne?

u mnie do dupy ... 2 kilo więcej na tyłku ,

nie chce mi się posprzątać po przejściu huraganu pt : "rodzina w święta na gościnnych występach" ....

i jutro do roboty .... porażka :roll: